Hírarchívum - 2011. április

Hétvégén indul az Xbox Live Nemzetek esemény

A Microsoft ütőképes húsvéti ajándékkal örvendezteti meg a Live-ot még nem ismerő hazai játékosokat. Amellett, hogy április 21-től négy napon keresztül ingyenes lesz az Xbox Live, világrekord kísérletbe is beszállhatunk az Xbox Live Nemzetek eseményen. Ehhez csak egy Kinectre lesz szükségünk.

Vadi új Skyrim képek érkeztek

Egyre jobban megerősödik bennünk a gyanú, miszerint a Bethesda alaposan feldobja a labdát, így a The Elder Scrolls V: Skyrim lehet korának legkeresettebb játéka a non-lineáris RPG-k között. S ehhez csak önmagukat kellett legyőzniük. Az új képeken eposzi magasságokba repülhetünk.

Portal 2 - videón a steames funkciók

Nem titok, hogy a holnap megjelenő Portal 2 nem csupán a játékélmény miatt lesz jelentős mérföldkő, hanem azért is, mert meghonosítja PlayStation platformon a Valve Steam rendszerét. Hogy holnap ne érjen senkit se meglepetés, megmutatjuk, hogy a gyakorlatban mindez hogyan néz ki.

Alice 2 - tartalmazza majd az első részt is

Júniusban tíz év után visszatér American McGee legsikeresebb játéka, az Alice, egy újabb beteg csodaországbeli kalanddal. A fejlesztők a minap megerősítették, hogy a Madness Returns dobozában találhatunk egy kódot, mellyel konzolokra letölthető az első, 2001-es Alice is. Éljen!

Kiszivárgott a hivatalos Diablo III dobozkép?

Egy lengyel kiskereskedői áruházlánc azt állítja, hogy megszerezték a Blizzard várva-várt akció-szerepjátékának hivatalos borítóképét. Figyelembe véve, hogy a várakozás milyen hosszúra nyúlik, minden apró információra kiéhezett hiéna módjára vetődünk rá. Legyünk bármilyen szkeptikusak, azért ez elég jól néz ki.

MDK 2 WiiWare debüt trailer

A BioWare egyik első sikerjátéka, a mára már klasszikus MDK 2 a Nintendo asztali konzolján is hamarosan tiszteletét teszi, kizárólag letölthető formában. Akinek bejöttek a fenomenális karakterek és a stílusos hangulat, nem hagyhatja ki. PC-sek sem maradnak MDK 2 nélkül, nekik HD-verzió lesz a jussuk.

Project Zulu - a Bioware epizodikus játéka

A patinás kanadai fejlesztőcsapat, a Bioware minden jel szerint egy új, kizárólag Xbox Live Marketplace-en megjelenő játékon dolgozik, Project Zulu munkacímen. A cím hamisítatlan akció-kaland játéknak ígérkezik, és epizodikus formában kerül a nagyközönség elé, valamikor a jövőben.

Uncharted 3 - újabb multiplayer infók

A Naughty Dog külön bejáratú rendezvényén mutatta be az Uncharted 3-at, és újabb tudnivalókat tett közzé a többjátékos üzemmódról. Ami már biztos, hogy lesz osztott képernyős üzemmód, valamint bétateszt is indul július folyamán. A fejlesztők külön hangsúlyozták, hogy a PS3 egyik online húzócímének szánják.

Ma indul a Gears of War 3 béta

Ugyan a szaksajtó néhány szerencsés munkatársa már javában tolhatja az Epic Games újabb csodájának bétatesztjét, a nagyközönség számára az csak ma reggel rajtol el. Kik vághatnak bele? Naná, hogy a Bulletstorm Epic Editionjének tulajdonosai - erősítette meg Rod Fergusson a fejlesztők színeiben.

Romba dőlt a PS3-hackerek újabb akciója

Tovább gyűrűzik a Sony és az Anonymous hackercsoport közti vita, amely egyre jobban kezd hasonlítani egy brazil szappanoperához. A hét végi "támadásból" ezúttal a japán gyártó került ki győztesen, s ehhez a füle botját sem kellett mozdítania. A mérkőzés állása: Sony kontra Anonymous - 1-1.