Hírarchívum - 2012. november

Gameplay traileren a Company of Heroes 2

Habár ma hajnalban levetítették a Company of Heroes 2 játékmenetét bemutató előzetest az Xplay-en, a Relic Entertainment csak most vette a fáradtságot, hogy a nagyközönség elé tárja a brutálisan jó kedvcsinálót.

Injustice - bemutatkozik Deathstroke

A Gamespot jóvoltából tudtuk meg, hogy Deathstroke is játszható karakter lesz az Injustice: Gods Among Usban, miután a magazin szállította a verekedős játék új előzetesét.

Halo-kaliberű címen dolgozik a Microsoft

A Microsoft megkezdte a következő generációra való felkészülést, a kanadai fejlesztőcsapata Halo-kaliberű címet fejleszt, ami minden bizonnyal hatással lesz az új Xbox jövőjére is.

Dirty Bomb - itt a Brink alkotóinak új játéka

A Splash Damage ígéretéhez hűen bejelentette legújabb játékát: a Dirty Bomb kizárólag PC-re érkezik majd, és a csapat vezérigazgatójának saját cége felel a kiadói teendőkért.

Assassin's Creed - kooperatív pletykák

Nem először, és valószínűleg nem utoljára, de újra szóba került, hogy kooperatív módot kap az Assassin's Creed. Az már biztos, hogy a Ubisoft marketingesei elkezdték felmérni a terepet.

VGA 2012: Samuel L. Jackson a házigazda

Tízéves a Video Game Awards, a szervezők pedig brutális felhajtást ígérnek. A műsorvezető is meg van már, Samuel L. Jackson a lehető legjobb választás volt a különleges alkalom apropóján.

Skrillex Quest - böngészős játék dubstepeseknek

A dubstep zenei műfaj éllovasának számító Skrillex a böngészős játékok talaján is megvetette a lábát. Ingyen nyomulhatunk a Skrillex Quest nevű anyaggal, melyet a Zelda inspirált. Unaloműzőnek teljesen tökéletes.

VGA 2012: Castlevania: Lords of Shadow 2 teaser

Bevett szokás a játékkiadóknál, hogy egy rövidke teaserrel harangozzák be a közelgő trailert - nincs ez másképp az új Castlevania esetében sem. Az idei VGA-díjátadón jönnek az első gameplay-felvételek!

Dead Space 3 - tablókép az űrből

A Visceral Games és az EA egy szép adagnyi friss képet tett közzé a soron következő túlélőhorrorjából. A Dead Space 3 pályáin nagy a népsűrűség, elvégre nem egyedül kell irtanunk a nekromorfokat. A készítők túlzásba estek?

Metro: Last Light - a manöken szomorú meséje

A nukleáris tél nem tesz jót a csábos modellek karrierjének. Megszűnik a pompa, a csillogás és a luxus, a helyüket pedig a túlélésért folyó harc veszi át. Újabb élőszereplős előzetes érkezett a Metro: Last Lightból.