Hírarchívum - 2012. november

Így bütykölünk majd az új SimCityben

A kackiás bajuszú kreatív rendező bevezet minket a SimCity mélységeibe, s egyúttal tudatosítja bennünk azt a tényt, hogy álmaink városában ezernyi a tennivaló. Akinek fűlik hozzá a foga, piszlicsáré dolgok százait valósíthatja meg.

ZombiU - bővebben az aszimmetrikus multiról

Mint ismeretes, a ZombiU egyfajta "aszimmetrikus" többjátékos élményt kínál: az egyikünk a klasszikus kontrollerrel nyomul a TV-n, míg a másik fél a GamePadet nyomkodja serényen. Az új fejlesztői napló erre az élményre koncentrál.

Lassan révbe ér a PC-s Dementium II

A Memetic Games lassan révbe ér a 2010-ben Nintendo DS-re megjelent horrorjáték PC-s átiratával. Egy sötét egyház székhelyén, nyirkos folyosókon bandukolva földöntúli rémségekbe botlunk. Új trailerrel borzoljuk a kedélyeket!

Dishonored - megvan a Dunwall City Trials dátuma

A Bethesda végre bejelentette a Dishonored Dunwall City Trials DLC-jének dátumát és árát, s az infóáradat mellé néhány látványos screenshotot is mellékelt. Decemberben tíz challenge-térképpel bővül a felhozatal.

DARK - vámpírok és más betegségek

Új képeket zsákmányoltunk a Realmforge Studios külső nézetes lopakodós játékából, a DARK-ból. Főhősünk a kapucnis vámpír, Eric Bane lesz, s ilyen családnévvel csak igazán tökös legény lehet - ugye, Batman?

PC-re is jön az Ace Combat: Assault Horizon

Az Ace Combat-sorozat történetében először a számítógéptulajok is megtapasztalhatják az arcade repülős cím sajátosságait. A tavaly megjelent epizód, az Assault Horizon 2013 első negyedévében landol ezen a platformon.

Kooperatív trailert kapott a Far Cry 3

Erőltessetek nyugalmat magatokra, elvégre már csak egy nap, és a kezetekbe vehetitek a Far Cry 3-at. A marketinggépezet fogaskereke még egyet fordul: itt a kooperatív módot beharangozó előzetes.

Szépen rajtolt a Wii U

Jól sikerült a Nintendo Wii U első hete, és a kiotóiak úgy általában sem panaszkodhattak az elmúlt napokban - a Fekete Péntek miatt felerősödő vásárlási láz jó eredményeket hozott a cég számára.

Jövő héten jön a Max Payne 3 új DLC-je

A Rockstar bejelentette, hogy egy hét múlva válik letölthetővé a Max Payne 3 legújabb kiegészítője. A csomag természetesen kizárólag a játék multiplayer módját bővíti majd.

Befutottak az új Hitman első látnivalói

Noha a Hitman: Absolution éppen egy hete került boltokba, egy kanadai konferencián már bemutatták az új Hitman első concept rajzait. Változott a stílus egy csöppet, nézzétek meg Ti is!