Hírarchívum - 2012. november

Drámai történetváltozás a God of War-filmben?

A Sony szabad kezet adott a God of War-mozi forgatókönyvíróinak, Patrick Meltonnak és Marcus Dunstannek, hogy ha szükséges, írják át Kratos történetét. Reméljük, erre nem kerül sor, s a film hű marad az alapanyaghoz.

ZombiU - élőszereplős videó a megjelenés mellé

Holnap debütál nálunk a Nintendo Wii U, s vele együtt a Ubisoft zseniálisnak tűnő élőholtas túlélőjátéka, a ZombiU. Itt egy újabb launch trailer, amely egy hús-vér királyi testőr utolsó perceire koncentrál.

Nextgen cím lehet a Dragon Age III

Az EA Shanghai pályatervezőjének LinkedIn-profilja alapján arra a következtetésre jutunk, hogy a kiadó titokban elhalasztotta a Dragon Age III megjelenését a 2014-es üzleti évre, s az RPG a nextgen gépeken landolhat. Igaz ez?

Megjelent a Far Cry 3 - itt a launch trailer

Korunk egyik legígéretesebb sandbox FPS-ét két éve mutatták be az E3-on, s azóta ácsingózunk utána. Vadakat akarunk ölni, kalózokat szeretnénk szitává lőni, s együtt élni a dzsungellel. Ma vége a várakozásnak!

Még egy Final Fantasy XIV, és vége a Square-nek

A Final Fantasy XIV producere elismerte, hogy az MMORPG-t kapitális hiba volt az eredeti formájában kiadni, most viszont összeszedték magukat, mert még egy ilyen baki tönkretenné a Square Enixet.

Durván indult az Xbox 360 karácsonya

A Wii U hozta az elvárt szintet, majdnem megütötte a Wii első heti eladásait, de a Microsoft viszont lazán megugrotta a Nintendo számait az elmúlt napokban - Amerikában jól indult neki a karácsonyi szezon.

Forza Horizon - jön a decemberi autócsomag

Ahogy azt már a Forza Motorsport 4-nél megszokhattuk, a fejlesztők igyekeznek minden hónapban jelentkezni egy autócsomaggal. A decemberi pakkban - szintén szokás szerint - brutális gépek kaptak helyet.

Elstartolt PC-n a Baldur’s Gate: Enhanced Edition

Trent Oster, a Baldur's Gate ránctalanított verziójának fejese örömmel jelentette be Twitter-csatornáján, hogy ma este végre megjelenik a klasszikus RPG Enhanced kiadása. Egyelőre csak PC-n, a többi verzió késlekedik.

125 milliónál jár a GTA-sorozat

A Take-Two ügyvezetője boldogan jelentette be, hogy a világ egyik legnagyobb játéksorozata átlépte a 125 milliós eladott példányszámot. Még mindig nagyon keresettek a régebbi GTA-részek.

Apróságok a Bungie új játékából

A Bungie új, Activision számára készülő játékára valószínűleg a "szivárgások" játékaként fogunk emlékezni. Nem csak, hogy az eredeti szerződés kikerült, most megtudtunk néhány részletet a designdokumentációból is.