Hírarchívum - 2012. november

Tölthető a BF 3: Aftermath, itt a launch trailer

Megkezdődött a Battlefield 3 legújabb DLC-jének terítése, az Electronic Arts és a DICE ennek apropóján közzétette a kiegészítő launch trailerét, és a Talah Market pálya is új látnivalókat kapott.

Company of Heroes 2 - teaser most, trailer holnap

Holnap végre termetes gameplay trailert kapunk a Company of Heroes második részéről, a THQ addig egy teaser előzetest dobott ki, hogy felkeltse az érdeklődésünket. Sikerült neki!

Bemutatkozott a Wii Mini, itt vannak az első képek

Igazak voltak a Wii átméretezéséről szóló pletykák, a tegnapi hírek után mára megérkeztek az első információk és fotók is a Wii Miniről. Még mindig decemberre várjuk a megjelenését.

Amnesia Fortnight – itt vannak a döntős alkotások

A Double Fine felfedte az Amnesia Fortnight négy legtöbb szavazatot kapott alkotását. A játékosok ezeket a címeket szeretnék viszontlátni kézzel fogható formában, Tim Schafer csapata kimerítő két hét elé néz.

Splinter Cell: Blacklist - vegyes harcművészet

Sam Fisher látványos közelharci kunsztjait olyan harcművészeti ágak ihlették, mint a karate, a kung fu és a jujitsu. A motion capture munkálataiban hűen vissza is adják a brutális fogásokat. Tekintsünk a színfalak mögé!

Robert Kirkman és a The Walking Dead FPS

A The Walking Dead megálmodója, Robert Kirkman mégis "reménytelinek" tartja a készülő Activision-féle FPS-t, a Survival Instinctet, holott korábban azt nyilatkozta, hogy egy ilyen feldolgozás nem működhet.

Launch traileren a Mass Effect 3 Omega DLC-je

Ma jelenik meg a BioWare szerepjátékának single player bővítménye, az Omega DLC. Shepard kapitány és Aria véres csatát vívnak majd az Omega állomásért. Lássuk a kiegészítő megjelenését beharangozó előzetest!

Far Cry 3 - ilyen lesz a pályaszerkesztő

Holnapután landol a boltokban a Ubisoft sikervárományos sandbox FPS-e. A játékosoknak nem kell beérniük a fejlesztők által lefektetett tereppel, a mellékelt pályaszerkesztő segítségével csillogtathatják kreatív vénájukat.

Már gőzerővel készül a Syberia III

Habár két éve is hallottunk életjeleket a Syberia folytatásáról, ám a point and click kalandjátékok zsánerdarabjának fejlesztése csak most kapcsolt következő fokozatba. Az író, Benoît Sokal visszatér a harmadik részre.

Újra mozgásban a Sniper: Ghost Warrior 2

A City Interactive végre megtörte a csendet, így végre friss ingame jelenetekben tobzódhatunk a Sniper: Ghost Warrior 2-ből. A CryEngine 3 tökéletesen hozza azt a grafikai szintet, amit elvárhatunk tőle. Orvlövészek előre!