Hírarchívum - 2012. március

PC-specifikus funkciókkal jön a Borderlands

Valahol persze szomorú, hogy ma már az is hír, hogy az adott platform tulajdonosai, felhasználói tökéletesen személyre szabott játékélményt kapnak, de ettől függetlenül örülhetünk, mert a Gearbox az ígéretei szerint a Borderlands 2 PC-s verziójára kifejezetten odafigyel majd a fejlesztés során.

Képek a Ninja Gaiden 3 első DLC-jéből

Ilyet, még meg sem jelent a Ninja Gaiden harmadik része, de a kiadó már az első kiegészítőt promózza, hogy lássa a jónép: Ryu kalandjai a premier után sem érnek véget. A DLC szerencsére ingyenes lesz, és a képek tanúsága szerint két-két új fegyverrel és többjátékos pályával várja a rajongókat.

31 millió példányon is túl van a Metal Gear-széria

A tavalyi év végéig több mint 31 millió példányt adtak el a Metal Gear-sorozat egyes darabjaiból, jelentette be a Konami. A hír akkor érkezett, mikor kiderült: a Metal Gear Solid első két része is ott lesz a Smithsonian videojátékos kiállításán, melynek megnyitóján Hideo Kojima is felszólalt.

Sorcery - egy varázsló mindennapjai

Teljes valójában, megszakítások nélkül tekinthetünk bele a PS Move-ot használó Sorcery-be, melyben egy ifjú varázsló ügyes-bajos dolgai elevenednek meg előttünk. Beszélő macska, hadonászás és egy megbízható, ám újrahasznosított fantasy világ - ezeket a benyomásokat kelti bennünk.

Mass Effect 3 - multiplayer tippcsokor

Avagy stratégiai útmutató az online játék szerelmeseinek, egyenesen a mostanság közellenségnek kikiáltott BioWare-től. Ha bénának tartod magad a Mass Effect 3 többjátékos porciójában, talán ideje lenne vetned egy pillantást a fejlesztők két, frissiben kiadott oktatóvideójára.

Teaseren a Trine 2 kiegészítője

A Frozenbyte a nyár folyamán kibővíti a varázslatos Trine második részét egy DLC formájában. Új, eltérő hangulatú helyszíneket kapunk, a feladványok pedig a fényre, a vízre, az alacsony gravitációra és a mágneses hatásokra épülnek majd. Lássuk mozgás közben!

Hard Reset - ingyen frissíthetünk Extendedre

Jó hír szállt le közénk a Flying Wild Hog háza tájáról: akik megvásárolták a Hard Reset sztenderd kiadását, hamarosan ingyen megkapják az Extended Edition minden plusz tartalmát, így nem kell újra megvenniük a bővített verziót. Követendő példának kell lennie mindenhol.

Max Payne 3 - noir hangulat az új képeken

John McLane-re emlékeztető, atlétás külső ide, dél-amerikai helyszín oda - a Max Payne 3-ban tényleg visszatér a régi részekre emlékeztető noir feeling. Csak pár szót mondunk, ami az új képekre jellemző: New York, éjszakai hóesés, bullet time. Mi kell még?

Dragon's Dogma - előzetesen a kazamaták

Minden magára valamit is adó szerepjáték bővelkedik rejtélyes dungeonökben, melyeket az önjelölt hősök térképezhetnek fel. Rengeteg rejtély, eldugott kincs és elfeledett szörnyeteg vár arra, hogy egy bátor valaki végre felfedezze őket. A Capcom RPG-je új trailert kapott.

Készül az új Neo Geo, de méregdrága lesz

Az új kézikonzol gyártója széles körben szeretné elterjeszteni a terméket, de a jelenlegi információk alapján nagyon úgy néz ki, hogy legfeljebb csak a fanatikus gyűjtők fognak rá beruházni. Hosszú idő után feltámad a Neo Geo márka, a Neo Geo X valószínűleg nem zavar majd sok vizet a piacon.