Hírarchívum - 2012. március

Silent Hill HD Collection - trailer a megjelenés mellé

A Silent Hill-fanok végre kifogástalan minőségben élvezhetik a Konami túlélőhorrorjának klasszikus második és harmadik részét, a héten lát napvilágot ugyanis a HD-gyűjtemény. A launch trailer hűen visszaadja azokat a pillanatokat, melyre még mindig borsódzó háttal emlékezünk.

Böngészőben is futtatható a Minecraft

Szeretnéd kipróbálni Markus Alexej Persson, azaz Notch világsikerű játékát a saját böngésződben is? Köszönhetően az Xperia Play-re optimalizált androidos változatnak - mely Java-alapú -, egyszerű trükkel mozgásra bírhatod a Minecraftot szimpla webböngészőben is.

BioShock Infinite - bemutatkoznak a Csend Fiai

A 2K nem áll meg a BioShock barátságos ellenségeit bemutató videósorozatával, ezúttal a beszédes nevű Csend Fiai kerülnek a középpontba. Eléggé hátborzongató figurák, azt meg kell hagyni. Minden leleményességünket latba kell vetni, ha egyszer holtan akarjuk őket látni.

Itt az Operation Raccoon City launch trailere

A héten jelenik meg az új Resident Evil, persze nem olyan stílusban, mint amit eddig megszokhattunk. A csapatalapú lövöldözésé lesz a főszerep, miközben bejárjuk szinte egész Raccoon Cityt. A mai délelőtt a megjelenéshez csatolt előzetesekről szól - mi figyelmeztettünk!

The Walking Dead - részletek és az első 13 perc

Hiába kaptuk meg a hét elején az első, nyúlfarknyi előzetest a Telltale gondozásában készülő The Walking Dead-játékból, tegnap kiszivárgott a program elejét bemutató videó is, melyben 13 percen keresztül nézhetünk bele a játékmenetbe. A cím epizodikus formában jelenik meg, és árunk is van már.

Mit akarnak a fejlesztők a next-gentől?

Sok pletykát hallunk azzal kapcsolatban, milyen hardver kerülhet a következő generációs konzolokba. A fejlesztőket azonban láthatóan ez sokkal kevésbé érdekli, mint néhány másik dolog. Ami érdekes lehet, főleg, ha a konzolgyártók az ő kéréseiket veszik alapul.

Új Soul Reaveren dolgozik a Crystal Dynamics?

Örömhír minden vámpírkedvelőnek. Egyelőre meg nem erősített információk szerint a Crystal Dynamics a Soul Reaver-játékok feltámasztásán dolgozik. Ha minden igaz, a készülő produktum a sorozat teljes rebootja lenne. Elképzelhető, hogy erre állítják rá az ex-God of War rendezőt?

SimCity - élesben a valóság

Habár korábban már láthattunk rosszabb minőségű felvételeket az új SimCityből, most hivatalosan is megjelent az bemutató előzetes, amiben rácsodálkozhatunk, milyen összetettséget terveznek a készítők beépíteni ebbe a szimulátorba. Egészen döbbenetes.

Hatással volt a WoW-ra a The Old Republic

A Blizzard nem közölt pontos előfizetői számot a World of Warcrafttal kapcsolatban a Star Wars: The Old Republic megjelenése óta, de azt elismeri, hogy biztosan hatással volt az aktív játékosok csökkenésére a BioWare decemberben elrajtolt online szerepjátéka.

Brutális mennyiségű dialógus az új BioShockban

Ken Levine, a BioShock atyja nem híve a szkriptelt játékmenetnek; azt szereti, ha a játékos kezében marad az irányítás. Ettől függetlenül például a BioShock Infinite egyetlen pályája annyi dialógust és szkriptet fog tartalmazni, mint az egész első BioShock. Hogy oldja meg?