Hírarchívum - 2012. április

Friss előzetesen a Tekken Tag Tournament 2

A kétfős csapatokkal való harc még mindig szórakoztató, pláne, ha megtekintjük a Namco Bandai újonnan kiadott trailerét a Tekken Tag Tounament 2-ből. A régi brigád újra összeáll némi kooperatív munka erejéig, de nyakunkat tesszük rá, hogy lesznek új belépők is.

Elindult a Family Guy Online nyílt bétatesztje

Lassan révbe ér a népszerű animációs sorozat alapján készülő MMO fejlesztése, aki elég kedvet érez hozzá, hogy a Griffin család lakóhelyén kiránduljon egyet, az már most regisztrálhat a bétára. Az őrült család tagjai küldetéseket adhatnak nekünk, és minden ismerős helyszínre ellátogathatunk.

Dragon's Dogma - újabb trailer, demó dátum

A sárkány és a pulyka keverékével gyűlik meg a baja hőseinknek a Dragon's Dogma új előzetesében. A mesebeli lény úgy küzd, mint egy óriásgyík, csapatunknak minden trükköt be kell vetnie, hogy jobblétre szenderítse. Jövő héten érkezik a kipróbálható változat.

Megvan a Halo 4 megjelenési dátuma

A Microsoft bejelentette, hogy Master Chief november 6-án tér vissza világszerte a Halo 4-ben. A délelőtt szárnyra kapott pletykák beigazolódtak, fel lehet vésni a naptárba eme keddi napot, kedves Halo fanok! Milliónyi rajongó álma teljesült ezzel, s egy új trilógia veszi kezdetét.

Befutott a Dishonored első előzetese

Az Arkane Studios évekig csendben, a háttérben munkálkodott, mígnem egy rendkívül ígéretes trailerrel büntette be pár perc alatt a játékipart. Nem hiszed? Tekintsd meg a Dishonored kedvcsinálóját, és minden gyanúd elszáll! A hangulat, az univerzum és az egyedi koktél mind a helyén van!

Klasszikus karakterekkel bővül az SSX

Ha eddig hiányoltad volna az SSX-ből a régi játékok karaktereit, akkor a májusban érkező Mt. Eddie & Classic Characters Bundle Pack a kedvedben fog járni. Ahogy a cím is sejteti, kapunk egy új hegyet és nem kevesebb, mint hét karaktert a korábbi részekből. Videó is van róla.

Sztoritrailert kapott a Sorcery

Tegnap már kisebb betekintést nyerhettünk a PS Move-os Sorcery játékmenetébe, most ezúttal a fiatal varázslótanonc történetével ismerkedhettek meg közelebbről. Finn macskája szavait követve lép be a "Nyughatatlan halál földjére", s ott számtalan kalandot él át.

Képek és trailer a Star Trek: The Game-ből

Jövőre újabb Star Trek-film lát napvilágot a vásznakon, s természetesen a játékadaptáció sem maradhat el. A Namco és a Digital Extremes jóvoltából mi is átélhetjük Kirk és Spock újabb kalandját, ami az IGN birtokába került képlopatok és előzetes alapján nem is néz ki rosszul.

E3 2012: Az első konferencia időpontok

Mára a Microsoft és a Sony is bejelentette, hogy az idei E3-on egészen pontosan mikor áll neki a sajtókonferenciázásnak. A menetrend a szokásosnak tűnik, a redmondiak kezdenek, aztán hajnalban a japánok veszik át a stafétabotot. Idén is reggelig fogunk virrasztani!

Crysis 3 - a Crytek nem aggódik New York miatt

A Crytek a Crysis 3 tegnapi bejelentése kapcsán nyilatkozott egy sort, ezzel együtt megvédte magát, amiért a játék helyszínének ismét New Yorkot választotta. A fejlesztőcég szerint a terep bőven tartogat újdonságot, a dzsungelváros az első két rész legjobb pillanatait idézi majd.