Hírarchívum - 2012. április

Befutott a Crysis 3 első teasere

Befutott a héten bejelentett Crysis 3 első teaser videója, és bár a legújabb kedvcsináló nem mutat túl sokat, remekül felcsigáz bennünket a kedden érkező gameplay trailer előtt. Húsz rövid másodperc erejéig bambulhatunk, feltűnik a Nanodome és a várva-várt íj is - csekkoljátok!

RAD Soldiers - érkezik a Splash Damage új játéka

A Splash Damage ma reggel lerántotta leplet következő játékáról. Ez lesz az első fejlesztése a Brink óta, s bár a RAD Soldiers pofásan néz ki, többet vártunk volna az FPS mestereitől egy szimpla iOS-es címnél. Az akcióra kihegyezett stratégia free-to-play modellben lát napvilágot.

Dark Souls PC - Games for Windows Live nélkül

A Namco Bandai már bebizonyította, hogy hallgat a rajongók szavára. Miután a felhizlalt petíció nyomására PC-re is bejelentette a From Software szerepjátékát, most újabb kényelmetlenségről mondott le a kiadó - szintén rajongói nyomásra. Mégsem kell a hozzá Games for Windows Live.

Friss részletek a Mercenary Ops-ról

Az idei Game Developers Conference-en leplezték le az Epic kínai részlegének játékát. A Yingpei Games készíti a Mercenary Ops-t, mely egy kizárólag PC-re megjelenő shooter lesz az Unreal Engine 3 közbenjárásával. Újabb részletek láttak napvilágot a nyáron érkező címből.

Halloweenkor jön az új Silent Hill-mozifilm

Lassan révbe ér a Silent Hill-mozifilm évek óta parkolópályán leledző második része. A forgalmazó Open Road Films bejelentette, hogy idén október 31-én kerül vászonra a Silent Hill: Revelation 3D, a rendezést Michael J. Basset végzi, aki A vadászt és a Solomon Kane-t is nyélbe ütötte.

007 Legends - ősszel jön az új James Bond-játék

Idén érkezik az új Bond-film Skyfall címmel, ennek apropóján az Activision ismét egy videojátékkal kedveskedik a leghíresebb szuperkém klasszikus kalandjaira építkezve. Csaknem féltucat mozifilm küldetéseiből szemezget majd a 007 Legends, mely ősszel lát napvilágot.

Prototype 2 - irányítsd a fertőzötteket!

Friss trailer landolt nálunk a Prototype 2-ből. Ahogy közeledik a megjelenés, kéretik mindhez óvatosan közelíteni, nehogy elrontsa a meglepetés örömét. Ezúttal arról lesz szó, miként irányíthatjuk majd a fertőzött ellenségeinket, a brawlereket. Parancsra még a tankoknak is nekimennek!

A Sony bejelentette a Soul Sacrifice-t

A japán cég belső fejlesztésű akciójátékot készít PlayStation Vitára. Az erősen Monster Hunterre emlékeztető Soul Sacrifice erőteljes hangulattal bír. Groteszk szörnyeket aprítunk benne, s a világban toprongyos mágusok vívják kíméletlen csatájukat. Az első látnivalókkal szolgálhatunk.

Úton a Need for Speed: Most Wanted 2?

Egy dél-afrikai illetőségű kiskereskedő, a BT Games felvette listájára a Need for Speed: Most Wanted 2-t, ami már a második eset a cég történetében. Nem sokkal azután, hogy biztosra veszi a Dead Space 3 készültét, már a következő Need for Speedről pletykál. Itt vannak a részletek!

Két hét múlva leleplezhetik a Black Ops 2-t

Ismét pletykáljunk egy sort a Call of Duty következő részéről! Egy kiskereskedő elküldött egy lefotózott posztert a Kotaku magazinnak, melyen az áll, hogy a Black Ops 2-t május 2-án leplezheti le az Activision. Ezek után már kész csoda lenne, ha mégsem ez a rész jelenne meg ősszel.