Hírarchívum - 2012. április

Transformers: Fall of Cybertron - videón Grimlock

Amiatt forgolódtál éjszakánként átizzadt paplanodban, mert nem tudtad elképzelni, miként fest majd a High Moon Studios játékában a Grimlock nevezetű robot? Végre nyugodtan alhatsz, hiszen az új előzetest pont őrá hegyezték ki. Még mindig bitang jó Transformers-címmel van dolgunk.

Új előzetesen a Test Drive Ferrari

Egészen pontosan Test Drive: Ferrari Racing Legends névre hallgat a Slightly Mad Studios új játéka, melyben az itáliai autógyár ikonná vált versenygépeibe pattanhatunk bele. A Need for Speed: Shifttel elindított vonalat követik ezúttal is a fejlesztők - az új kedvcsináló már megtekinthető.

Ghost Recon: Future Soldier - betekintés a multiba

Nem meglepetés, hogy a közelgő Ghost Recon: Future Soldier erőteljes multiplayer szegmenssel lesz megáldva. Folytatódik a Ubisoft Walkthrough-sorozata, s a lopakodás és akció után most a többjátékos küzdelmekbe tekinthetünk bele. Időszerű, tekintve, hogy a bétateszt már kezdetét vette.

Augusztusra csúszik a Darksiders 2

A THQ bejelentette, hogy biztosan nem lát napvilágot júniusban a Darksiders 2, mivel a kiadó kénytelen volt két hónappal elhalasztani a premiert. Nem az az oka, hogy közelebb hozzák a Wii U-s változatokhoz a többit, a Vigil csupán tovább csiszolja a játék minőségét.

Sniper Elite V2 - csak PC-n lesz Team Deatmatch

Amellett, hogy a Rebellion korábban bejelentette a kooperatív küldetéseket, a PC-s verzió annyival lesz több a konzolos változatoknál, hogy csak itt lesz elérhető a kompetitív Team Deatmatch játékmód. A Steamen már elérhető a játék demója is. Snipernek lenni jó!

God of War: Ascension - az első infók, trailer

A Sony nagy bejelentésre készült a héten, de az Amazon webáruház, úgy látszik, idő előtt lelőtte a poént. A jelek szerint a God of War folytatásáról van szó, mely Ascension alcímmel kerül a boltokba. Borítóképünk és előzetesünk is van belőle, a játékot mostanra hivatalosan is bejelentették.

Mozgásban a kinectes Dragon Ball Z

Nem hittük volna, hogy pont a Dragon Ball Z-sorozatot ragadja ki a Namco Bandai némi mozgásérzékelős móka erejéig. A múlt héten bejelentett játékról befutottak az első mozgógépek, melyek nem is festenek rosszul. A saga egész történetét végigzongorázhatjuk a produktummal.

Launch traileren a Trials Evolution

A héten startol el Xbox Live-on a RedLynx Trials Evolutione, mely elsősorban ügyességünket teszi próbára egy oldalnézetes, crossmotor nyergében. A folytatás érezhetően jobb és nagyobb, mint az előd, s nem utolsósorban négyfős kooperatív módot is építettek bele.

A hónap végén jön PC-re a Binary Domain

A Sega bejelentette a Binary Domain számítógépes verziójának megjelenési dátumát. Abszolút jó hír, hogy már ebben a hónapban darabokra szedhetjük a kiborgokat, s ha az előrendelés mellett döntünk, akkor további bónuszok várnak ránk. Jövő héten minden kiderül!

Hat percen át mozog a Prototype 2

Jövő héten megjelenés, hosszú idő óta először láthatunk valami tartalmasabb gameplay anyagot i a Prototype 2-ből. Bár a Gametrailers exkluzív videója sem üti ki a ház oldalát, azért tartogat néhány látványos pillanatot az egyik fejlesztő által kommentált felvétel.