Hírarchívum - 2012. április

Befutott a PES 2013 első kedvcsinálója

Ugye egy percig sem hitted azt, hogy Konami feladja a harcot a FIFA ellen folytatott párharcban? Az idei Pro Evoltution Soccer bejelentését Cristiano Ronaldo arcával próbálják nyomatékosítani, ő kapja a főszerepet a focis cím első teaserében is. Vajon megdől az EA Sports egyeduralma?

Mortal Kombat Vita - teaseren Mileena

Ismét élőszereplős kedvcsinálót kaptunk a Mortal Kombat a jövő hónapban PS Vitára megjelenő változatából. Hasonlóan a Kitanás videóhoz, most sem a teljes képsorokat kapjuk meg, csupán a közelgő trailer előzetesét. Képzavar ugye? Nem baj, jó nő van benne.

Megvan az új DiRT dátuma, átalakul a Codies

Külön divízióvá szervezi a Codemasters a versenyjátékokkal foglalkozó részlegét, egyúttal új platformot is szentel ezeknek a címeknek. A Race Net a jövő hónap elején mutatkozik be, ekkor jelenik meg a DiRT Showdown demója, amit nem sokkal később a teljes verzió követ majd. Új trailerünk is van az anyagból!

Újabb trailert kapott a Datura

Május elején érkezik a Datura, a PlayStation hivatalos oldalán található termékadatlapon már hirdetik a megjelenési dátumot. Ezzel együtt egy új trailert is kaptunk a szürreális játékélményt ígérő, Move-ra kihegyezett kalandjátékból, ami bár sok újat nem mutat, de a hangulata lebilincselő!

Augusztusban jön a Sniper: Ghost Warrior 2

A lengyel City Interactive bejelentette, hogy augusztusban kerül boltokba a Sniper: Ghost Warrior második része. Kíváncsiak vagyunk, ezúttal mit hoznak össze a srácok, hiszen az első rész sem volt tökéletes, valamilyen oknál fogva mégis viszonylag sokan befizettek rá.

A hétvégén mindenkit vár a Diablo III béta

A Blizzard ma bejelentette, hogy három napon át mindenféle kötelezettségek nélkül játszható a Diablo III bétája, ehhez csupán Battle.net-hozzáférésre van szükségünk, s máris indulhat a démoni kaland! Ha eddig irigykedtél a maroknyi beavatottra, itt az idő, hogy kipróbáld a játékot!

Megjelent az iPhone-os Total War

Tegnap letölthetővé vált az okostelefonokra és tabletekre szánt Total War-játék iOS-es változata, amit később az androidos verzió fog követni. Bár a játékmenet egyszerűbb, mint PC-n, a hangulat és a lényeg még mindig a régi, ráadásul a kezelés is nagyon egyszerű, érdemes tenni vele egy próbát!

Nem törölték a Prey 2-t, de csak jövőre jelenik meg

A Bethesda végre tisztázta a Prey 2 körüli szóbeszédeket, s megerősítette, hogy bár nem törölte a Human Head játékát, az biztosan nem fog megjelenni 2012-ben, mert minőségi szempontból további csiszolásra szorul. Legalábbis ez a fedősztori, ám erre is van magyarázatunk.

Lollipop Chainsaw - találkozz a Starling-nővérekkel!

Már attól féltünk, hogy csak egyetlen jó mellű főszereplő lesz a Lollipop Chainsawban, de a Warner frissen kiadott trailerében bemutatkoznak a Starling-nővérek, akik szintén a zombiseggek szétrúgására specializálódtak. Ismerkedj meg velük, ha már szexelni nem tudsz!

SimCity - még ezt is tudja a GlassBox Engine

Újabb előzetes érkezett a SimCityről, igaz, ez a videó az előző kettőhöz hasonlóan még mindig nem magát a játékot, hanem az az alatt futó új motort mutatja be. A GlassBox Engine képességeit tárgyaló trailersorozat harmadik fejezetében városkánk vízellátásáról lesz szó.