Hírarchívum - 2012. április

Dragon's Dogma - ragadd meg az ellenséget!

A legújabb játékmeneti videóból tudjuk, hogy a Dragon's Dogma harcrendszerében olyan képességgel rendelkezünk, mellyel felmászhatunk az óriási szörnyetegekre, de a kisebb példányokat is megragadhatjuk, hogy saját kisded játékainkhoz használjuk fel őket.

A Human Head folytatná a Rune-t

A kultikus hack and slash akciójáték folytatása tervben van a Human Head Studiosnál, legalábbis a srácok a Facebook-oldalukon ezt nyilatkozták a rajongóknak. Egy vikinges és skandináv mitológiára építkező cím még ma is megállná a helyét, néhány conceptünk is van a projektből.

Mozgásban a CryEngine 3.4

A német Crytek nemrégiben frissítette a CryEngine SDK-t, így a verziószám jelenleg 3.4-nél tart. Megújult a DirectX 11 tesszelláció, tovább fejlődött a mesterséges intelligencia, valamint új lehetőségek nyíltak a karakter-renderelés folyamán. Lássuk miként néz ki minden mozgásban!

Diablo III - a második fejlesztői napló

Az alfateszt után pár héttel indult el igazán a Diablo III fejlesztése, ennek egy éve már. Jay Wilson, Christian Lichtner és Jason Regier nagy megelégedettséggel beszél a Battle.net közösségi funkcióiról a legújabb fejlesztői naplóban, és sok más kulisszatitok is előkerül.

Nyolc perc és kilenc kép a Sorceryből

Újabb látnivalók futottak be a közeljövő egyik legígéretesebb PlayStation Move-játékából, a Sorceryből. A játék ugyan a nagy átalakítás előtt is tetszett nekünk, de azt sem mondhatjuk, hogy most rosszul nézne ki, sőt: nyolc percnyi gameplay felvétel és kilenc kép erejéig figyelhetjük a programot.

Képek a kinectes Dragon Ball Z-játékból

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Namco Bandai idén tervezi megjelentetni a legújabb Dragon Ball Z-játékot, aminek az irányításához rendhagyó módon nem a kontrollert, hanem magát a Kinectet használhatjuk. A készítők 100 betanulható mozdulatot ígérnek, kamehamehazni is lehet természetesen.

Élen nyitott itthon a Kinect Star Wars

Jól sikerült a Kinect Star Wars rajtja Magyarországon is, a játék kapásból az élen nyitott a legfrissebb játékeladási toplistán. Hiába: a Microsoft által előretolt anyag minden infantilis ötlet ellenére az egyik, ha nem a leginkább várt program a mozgásérzékelős kamerához.

Még egy kép a Crysis 3-ból

A szóbeszédek szerint a német brigád a mai napon leplezi le a Crysis 3-at hivatalosan, miután a múlt héten szárnyra kapott, hogy trilógiává bővül a népszerű alien-inváziós frencsájz. Ismét egy képre tettük rá a kezünket, mely igazolja a korábbi felvetéseket.

Úton az első Ghost Recon-perifériák

A Mad Catz jóvoltából hardveres kiegészítők érkeznek a Ghost Recon: Future Soldier neve alatt, az új fejhallgató és kontroller nem csak látványosan néznek ki, de a minőségi kialakításuk mellett extra funkciókkal is fel vannak vértezve. Valószínűleg meg is kérik az árukat.

Nyerj ASUS GeForce GTX580 DirectCU II kártyát

A Gamekapocs és az ASUS tudásalapú nyereményjátékában egy csúcskategóriás ASUS GTX580 DirectCU II grafikus kártya keresi gazdáját, ajándék Mass Effect 3 játékkal, hogy a brutális teljesítményt azonnal legyen min tesztelni. Lehet, hogy te leszel a szerencsés?