Hírarchívum - 2012. április

Assassin's Creed III - élet a havas vadonban

Újabb remek screenshotok láttak napvilágot az Assassin's Creed III-ból. Igazából tájképekkel van dolgunk: az érintetlen téli vidék szépségét vehetjük szemügyre. A vadak békésen kóricálnak a hóban, fogcsikorgató hideg van - csak egy mindenre elszánt orgyilkos baktat a fák között.

Launch traileren a The Witcher 2: Enhanced Edition

Jövő hét elején jelenik meg Ríviai Geralt xboxos kalandja, s ennek nyomán a CD Projekt RED kiadta a játék launch trailerét. Az RPG magyar felirattal érkezik a hazai boltokba, s ha kicsit is hajlasz a komolyabb, felnőtt témájú címek iránt, a műfaj egyik kiemelkedő alkotásával lehet dolgod.

Resistance: Burning Skies - részletek a multiról

A Nihilistic Software elhintett pár részletet a PS Vitára érkező Resistance többjátékos szegmenséről, emellett egy trailert is megosztott velünk. Fejlődési rendszer, nyolc játékos szerepeltetése, három játékmód - ezt kínálja a Burning Skies online porciója. Tekintsétek meg!

Van esély az Icewind Dale: Enhanced Editionre

A Beamdog jelenleg is serényen dolgozik a Black Isle klasszikus szerepjátékának, a Baldur's Gate-nek újrakiadásán. A fejlesztők elhintették, hogy amennyiben sikeres lesz a finomhangolt verzió, akkor hasonlóan járnak el az Icewind Dale esetében is.

Többjátékos előzetesen az új Ghost Recon

A vérbő single lehetőségek mellett a Ghost Recon: Future Soldier multiplayere mellett sem mehetünk el szó nélkül. A Ubisoft sem ment el mellette, ki is adott egy csokornyi új képet és trailert az online módról. Szavatos szórakozásnak nézünk elébe, lássuk mi vár ránk!

Need for Speed filmadaptáció készülhet

A pletykák szerint az Electronic Arts arra törekszik, hogy tető alá hozzon egy mozifilmet a Need for Speed alapján. A jelentések arról szólnak, hogy a kiadó már fel is kereste John Gatins producert, hogy dolgozzon ki egy filmet a fékevesztett autóversenyek világában.

Max Payne 3 - a Bullet Time rejtelmei

A Rockstar kiadta a Design and Technology Series videósorozatának újabb darabját, mely azt részletezi, hogy miként jutottunk el a lelassított idővel való játszadozásig, illetve az iszonyúan jól kinéző kill camokról is megtudhatunk ezt-azt. Ígéretes, meg kell hagyni!

Még áprilisban Kinect-támogatást kap a Skyrim

A Bethesda váratlan bejelentéssel örvendeztette meg az xboxos Skyrim-tulajokat. Ha van Kinected, végre kihasználhatod a szenzorodat a tavalyi év legjobb szerepjátékában. Több mint 200 hangutasítást vethetünk be az ingyenes frissítés telepítésével, sőt a menüben való kavarás is könnyebb lesz.

A hétvégén rendezik meg az idei MondoCont

Most szombaton és vasárnap rendezik meg ismét a tavasz legnagyobb anime, fantasy, gamer és cosplayes rendezvényét a Hungexpón. Ha nap mint nap a japán rajzfilmeken lógsz, szeretsz beöltözni kedvenc szereplődnek, és a videojátékokat sem veted meg, Te is ott leszel!

Május végén tárgyalják az Infinity Ward ügyét

A bíróság május végén tárgyalja majd az Infinity Ward és az Activision ügyét, a tervek szerint egy húzásra letudják mindkét oldal sérelmeit. Az eredeti elképzelések szerint a hónap elején került volna a bíróság elé a játékipar egyik legnagyobb botránya, végül az Activision kérésére kerestek új időpontot.