Hírarchívum - 2012. április

Befutott a Medal of Honor: Warfighter trailere

Akcióra vágysz? Vashiányban szenvedsz? Hiányzik egy kis ólom az étrendedből? Most mindet megkapod extra dózisban, lévén az EA és a Danger Close kiadta a Medal of Honor: Warfighter első előzetesét. A Tier 1 és társai a világ különböző pontjain tesznek rendet - éld át első kézből!

God of War IV-bejelentés jövő héten?

Nem mintha nem lenne elég izgalmas játékbejelentésünk és hírünk mostanában, de a Sony minderre még rá akar pakolni egy lapáttal. A PlayStation hivatalos oldalán felbukkant egy új kép, mely alapján azonnal mindenki a God of War IV bejelentésére következtetett.

Újra perelik az Activision Blizzardot

Amikor valami kiemelkedően sikeres, általában sokak szemét szúrja. De akadnak olyanok is, akikben ez a szúrás bizonyos gondolati folyamatokat indít el, melynek végén oda jutnak, hogy ők is szeretnének részesülni a sikerből. Mégpedig komoly mennyiségű zöldhasú formájában.

Kinectes Dragon Ball Z-játék készül

Még nem nagyon sikerült megemésztenünk a Kinect Star Wars megjelenését, pontosabban azt, hogy ismét egy eléggé közepeske, casual anyagot kaptunk, máris itt az ok az újabb aggodalomra. A Dragon Ball Z a Kinectre költözik. De vajon milyen minőségben?

Szeptemberben jön a Tekken Tag Tournament 2

Sokan minden idők legjobb Tekken-részének, sőt a valaha létezett egyik legjobb verekedős játéknak tartják a Tekken Tag Tournamentet. Nem csoda tehát, hogy a Namco Bandai visszahozza a címet, s habár a folytatás korábbi megjelenésre számítottunk, azért így sincs már messze.

Halo 4 - multiplayer infók, képek, zenék

Az elmúlt napokban több új információ látott napvilágot a 343 Industries háza tájáról, a Game Informer pedig címlapsztorit közölt le a Halo 4-ről. Ezekből, illetve a játék soundtrackjéről értekezünk most pár sorban, az új ingame képekről és artworkökről már nem is beszélve.

Prototype 2 - előzetesen a fegyverek

Főhősünk, Heller nem csak puszta kézzel száll szembe ellenségeivel, a sikerhez vezető út során számos durva mordályt a kezébe vesz. Az Activision és a Radical Entertainment játékmeneti felvételek közben mutatja be a Prototype 2 fegyverarzenálját. Nem semmi felhozatal!

Project X Zone - három kiadó harcosai egy játékban

Zseniális crossovert jelentettek be a minap Nintendo 3DS-re. A Project X Zone igazi sztárparádé, elvégre a Sega, a Capcom és a Namco Bandai híres karakterei csapnak össze egyetlen játékban. Két pár esik egymásnak egyszerre, s a stratégiázásnak is fontos szerep jut. Képeink is vannak!

Resident Evil 6 - harmincórás játékidő

A Capcom sikervárományos zombis játékának folytatása a jelek szerint háromszor hosszabb lesz, mint a Resident Evil 5 - ezt maga a játék rendezője, Eiichiro Sasaki erősítette meg a minap. Minden szereplő önálló kampányt kap, s így körülbelül harmincórás játékidővel számolhatunk.

Crysis 3 - infószivárgás, újabb kép

Orosz felebarátaink nem unatkoztak az elmúlt órákban, elvégre az ő közbenjárásuknak köszönhetően befutottak az első - állítólagos - részletek a Crysis 3-ból. S ha ez nem lenne elég, egy újabb kép is napvilágot látott a játékból. Igazi vadászokká válhatunk a harmadik részben.