Hírarchívum - 2012. április

Hitman Absolution - jön a Professional Edition

A vérbeli Hitman-fanok sem maradhatnak igazán ízletes gyűjtői kiadás nélkül. A széria legújabb darabjához elérhető lesz a Professional Edition, melybe minden földi jót pakoltak az önjelölt bérgyilkosok számára. Naná, hogy a megjelenési dátumról még mindig semmi infó.

Dátumot és trailert kapott a PC-s Dark Souls

A hét elején rendkívüli bejelentéssel gazdagodhattak a PC-s, hardcore szerepjáték-rajongók. Érkezik a Dark Souls: Prepare to Die Edition, mely ezúttal pontos megjelenési dátumot kapott, valamint az új verziót beharangozó előzetest is szemügyre vehetjük - az egyéb részletekről már nem is beszélve.

Mortal Kombat Vita - Kitana teljes életnagyságban

A NetherRealm kiadta a vitás Mortal Kombat teljes hosszúságú előzetesét, melynek főszereplője a dögös Kitana. A leányzó fekvése ideális, s emellett napra pontos megjelenési dátummal is szolgálhatunk a játék handheld verziója kapcsán. Az érintőképernyős kivégzés már nem smafu.

PC-re is jön a Lost Planet 3

Bár a trailerből hiányzott a jól ismert PC logó, a Capcom nem feledkezett meg a számítógépes játékosokról sem: a korábbi részektől eltérően a Lost Planet 3 egy időben jelenik meg konzolokra és Windowsra is. A Lost Planet 3 egészen más képet fest, mint a korábbi epizódok, talán jól is jön a szériának a felfrissülés.

Gameplay traileren a DiRT: Showdown

Klasszikus raliélményre számítasz a DiRT-sorozat következő felvonásától? Felejtsd el, a Showdownnak köze sem lesz hozzá, viszont zúzásból és rock & rollból jut majd bőven. Egy szóval nem mondtuk, hogy rossz lenne, a gameplay trailer is bizonyítja, hogy az anyagban van potenciál.

Holnap jön a Max Payne mobilos változata

A Rockstar folytatja, amit elkezdett, a Grand Theft Auto III után a Max Payne első része is teljes egészében átköltözik okostelefonokra és tabletekre. Az ígéretek szerint holnap érkezik az iOS-es változat, két hét múlva pedig megkapjuk az androidos játékot is - képeink is vannak már!

Ghost Recon: Future Soldier - az osonás rejtelmei

Újabb mini trailersorozatot indított a Ubisoft a Ghost Recon: Future Soldier promózása kapcsán: a kétrészes videószériában azt taglalják majd a fejlesztők, hogy milyen lehetőségek állnak a rendelkezésünkre, ha a csendes osonást, a lopakodást választjuk a küldetésünk teljesítéséhez.

Jövő héten mutatkozhat be a Crysis 3

Egyre több jel mutat arra, hogy a jövő héten lehull a lepel a Crysis-sorozat harmadik részéről. Egy svéd magazin következő számában kapjuk meg az első előzetest, ha minden igaz, de az Originen keresztül már az anyag feltételezett borítója is kiszivárgott. Lesz meglepetés benne, az tuti.

Far Cry 3 - nyolc perc a multiból

Bár korábban is láthattuk mozgás közben a Far Cry 3 többjátékos részét, a Gametrailers jóvoltából most újabb nyolc percig bambulhatunk a multi felett. A srácok a PAX Easten jártak, ahol kézikamerával örökítettek meg néhány emlékezetes pillanatot a saját próbakörükből.

HWSW: Elhunyt a Commodore alapítója

83 évesen tegnap elhunyt Jack Tramiel, a Commodore alapítója, amelynek nevéhez számos nagy sikerű otthoni számítógép fűződik. A rossz hírről nagytestvérünk, a HWSW számolt be, ahol hosszabb megemlékező cikket is olvashattok a Tramiel pályafutásáról és munkásságáról!