Hírarchívum - 2012. április

Sniper Elite V2 - elérhető a demó, új előzetes

Mesterlövészpalánták figyelem! Tegnap óta tölthető Xbox Live-ról és PSN-ről a Sniper Elite V2 demója, melyből kiderül, tényleg egy lövéssel leteríthető-e a gaz náci katona. A Rebellion pluszban kidobott egy hangulatos trailert is, ha várod a játékot, mindenképpen nézd meg!

Még több látnivaló a DmC-ből

Esélyünk sincs megmondani, hogy a bejelentéstől számítva hányszor változtatta meg a Ninja Theory az új Dante fizimiskáját - az ú arculat már véglegesnek tűnik. A srác kevésbé laza, inkább tűnik egy szimpla srácnak a gangról, de legalább kevésbé meleg, ha értitek, mire gondolunk.

Lost Planet 3 - az első részletek és képek

Jim egy jól jövedelmező szerződés fejében hagyta el a Földet, s meg sem állt az E.D.N. III-ig. Az ismeretlen terepen mintákat gyűjt és a bolygó energiáját alakítja át hőenergiává - mígnem beüt a baj. Megérkeztek az első tudnivalók a Lost Planet 3-ról, és kaptunk ingame képeket is.

Mozgásban a PS Vitás Street Fighter X Tekken

A Capcom bejelentette, hogy a Street Fighter X Tekken PlayStation Vitára érkező verziója igazi cross-platform cím lesz, tehát a játékosok közösen játszhatnak majd a PS3-as felhasználókkal. A hírt egy új videó is megerősíti, valamint egy klassz CG trailert is bezsákoltunk a bunyós játékból.

Dragon's Dogma - az ogre és az élőholtak

A Capcom most sem szűkölködik látnivalókat tekintve, a Rómában tartott házi rendezvényéről futottak be új kedvcsinálók a Dragon's Dogmából. A friss képeken és videókon láthatunk óriási ogrékat és élőhalottakat is - hőseink alaposan megizzadnak a harc során.

Prototype 2 - rúgjunk szét pár segget!

A Radical Entertaimnent friss előzetessel örvendeztette meg a nagyérdeműt a Prototype 2-ből. A képsorok kellően felvillanyozzák a fogékonyakat, a főhőshöz hasonlóan nekünk is kedvünk támadt szétrúgni pár segget. A farpofabillentő trailercsokor első darabjával van dolgunk. Nem vicc.

Borderlands 2 - bemutatkozik a Mechnomancer

Az idei PAX Easten - nagy meglepetésre - a Gearbox felfedte a Borderlands 2 ötödik karakterosztályát, a Mechnomancert. A robotokkal játszadozó hölgyike ugyan nem része az alapjátéknak, a megjelenés után, DLC formájában tölthetjük majd le. Itt vannak az első conceptek.

Ismét fejlesztői naplón a Kingdoms of Amalur

Ugyan a 38 Studos már hónapokkal ezelőtt piacra dobta a Kingdoms of Amalur: Reckoninget, máig szálldosnak a fejlesztői eszmefuttatások a játékból. A szerepjáték csak a kezdet volt, a világ megalkotásával egy komplex univerzumot szeretnének kialakítani a készítők, melybe a közelgő MMO is belefér.

Resident Evil 6 - előrehozott megjelenés, új videó

Csupa örömhíreket kapunk ma a Capcom háza tájáról: nem elég, hogy bejelentette a Lost Planet 3-at, már azt is tudjuk, hogy előrehozta a Resident Evil 6 megjelenési dátumát másfél hónappal, s e mellé új előzetest is kaptunk a zombis címből. A munkálatok jó ütemben haladnak.

Már a nextgen felé kacsintgat a NetherRealm

A Mortal Kombat fejlesztőinek állásajánlatait böngészve nyílt titokként kezelhetjük azt a tényt, hogy a srácok már az újgenerációs konzolokra fejlesztenek. A NetherRealm boszorkánykonyhájából "izgalmas, élvonalbeli akciójátékok várhatóak a jelenlegi és következő generációs konzolokra".