Hírarchívum - 2012. április

Jövőre érkezik a Lost Planet 3, itt az első trailer

Derült égből villámcsapásként ért minket a Capcom bejelentése, miszerint 2013-ban érkezik a Lost Planet 3 a Spark Unlimited csapatától, PS3-ra és Xbox 360-ra. Szakítanak a dzsungeles atmoszférával és a jelek szerint visszatér a havas környezet. Reméljük, maradandó élményt nyújt majd.

DmC - Dante nem bír aludni

A Ninja Theory új víziójában Dante jó néhány évvel fiatalabb a megszokottól, ráadásul a hírekben még terroristának állítják be. Főhősünk idegenkedik a ruhadaraboktól, kockás hasát nem védi se ing, se zakó. Az úriember fizimiskája szinte minden hónapban változik, lássuk az új arcát!

Nincs tervben a Bulletstorm 2

Mike Capps, az Epic elnöke megerősítette, hogy a Bulletstorm csalódást keltő eredményeket produkált, így nincs tervben a folytatás. Bár nincs kizárva, hogy valaha visszatérnek a címhez, a fejlesztés a kezdeti fázisban ragadt. A People Can Fly emellett más játékon dolgozik.

Max Payne 3 - újabb képözön

A Rockstar menetrendszerűen érkező képeihez órát lehetne igazítani. Az így is tetemesre hízott Max Payne 3 képgalériánkba újabb screenshotok érkeztek, melyekből árad, a tradicionális noir-hangulat. Még az eredeti fejlesztőnek, a Remedynek is bejönnek a látottak.

Egyre biztosabb a Call of Duty: Black Ops 2

Bár nem szoktunk minden úton-útfélen nyíló pletykavirágot leszakítani, szerintünk van hírértéke a következő két képnek. Lelepleződött volna a Black Ops 2 logója? Tudni véljük a játék leleplező trailerének állítólagos időpontját is, tömény szóbeszéd minden, de vessünk rájuk egy pillantást!

S.T.A.L.K.E.R. 2 - videó az animációkról

A nagy húsvéti alkoholmámor közepette is érdemes volt figyelni a S.T.A.L.K.E.R. Twitter-csatornáját, hiszen egy egykori fejlesztőmunkatárs technológiai részleteket taglaló videót tett közzé az ukrán játékfejlesztés következő gyöngyszeméről. Nem rossz, amit látunk.

Törölték a kinectes Gears of War: Exile-t

Cliff Bleszinski, az Epic Games fenegyereke beszédet tartott a múlt heti PAX East rendezvényen, melyben megerősítette, hogy valóban készült egy kinectes Gears of War-mellékág a stúdióban, de a projektet lelőtték. Az úriember viszont egy PC-exkluzív címmel engesztel ki mindenkit.

Már hivatalos: PC-re is megjelenik a Dark Souls

A német PC Action magazin a legfrissebb számában megerősítette, hogy a bitang nehéz szerepjáték PC-re is megjelenik még ebben az évben. Úgy látszik, néha a petíciók értő fülekre találnak, így a From Software tavalyi díjnyertes RPG-jével a PC-sek is megismerkedhetnek.

Friss képeken a Medal of Honor: Warfighter

A Danger Close nem piros tojással, hanem vadiúj látnivalókkal lepte meg a locsolkodó ifjakat a Medal of Honor legújabb részéből. A Warfighter nem kínál mást, mint valós, elfeledett ütközeteket a nemzetközi különleges osztagok múltjából. Csekkoljátok!

Tíz perc a Sleeping Dogsból

A PAX Easten a Sleeping Dogs is játszható volt, a nyugati szaklapok munkatársai nem is voltak restek videós bizonyítékot hozni a kiállított demóról. Most összesen tíz percen keresztül bámulhatjuk a játékot, és az igazság az: a Square Enix szárnyai alatt sikerült szépen kipofozni az anyagot.