Hírarchívum - 2012. április

Uncharted 3 - trailer az áprilisi pályacsomagról

Jövő héten érkezik az Uncharted 3: Drake's Deception következő, egyben utolsó DLC-je, amiben négy új pálya várja a Naughty Dog remekének multiplayer-rajongóit. Mindegyik térkép kellően friss játékélménnyel szolgál majd, a csata közepette dinamikus események boldogítják a jónépet.

UEFA Euro 2012 - újabb hatosfogat

Ezen a hétvégén sem maradtunk UEFA Euro 2012-látnivalók nélkül, most már az EA Sports is gőzerővel melegít, így készül a foci Európa-bajnokság hivatalos játékadaptációjának megjelenésére: a galériánkban hat új screenshot landolt, amiken feltűnik többek között Spanyolország Mátyás királya, Puyol is.

Gameplay videón az SBK Generations

Huzamosabb ideig, közel két percen át bámulhatjuk az SBK-széria legújabb felvonását, a Generationst. A Gamespot videójában Max Biagi bukósisakjából kamillázhatunk, miközben észvesztő sebességgel rójuk a kilométereket. A kérdés persze az: fejlődött eleget ez a játék?

Jönnek az új Fable-olvasnivalók

Ha a sorozat Wikipedia-oldalát nem számítjuk, a Fable-rajongók nem kaptak túl sok olvasnivalót a múltban, azonban miután hamarosan két új epizód is megjelenik, ideje megtolni egy kicsit az írásos Fable-nyalánkságok szekerét is. Három novella, két regény, egy átfogó "biblia" és kézikönyvek érkeznek.

The Witcher 2: Enhanced Edition - még egy trailer

Kerek tíz nap múlva már az Xbox 360-tulajdonosok is játszhatnak a The Witcher folytatásával, ami nem csak bőséges tartalommal és fejlesztéssel várja a játékosokat, de a CD Projekt RED csapatának is lehetőséget ad arra, hogy hősünket mindennél jobban megismerhessük.

MMO-szerű lesz John Romero új FPS-e

John Romero, az id Software veteránja hamarosan befejezi a "fejlesztgetést", és olyan programot tesz le az asztalra, amilyennel annak idején megalapozta a hírnevét: egy ízig-vérig PC-s FPS-en dolgozik, amit fejben már jórészt összerakott - a fedezékrendszert itt elfelejthetjük.

Ingame screenshotok az Assassin's Creed III-ból

A jelenleg is zajló PAX Easten a Ubisoft az Assassin's Creed harmadik részét is demózza, amiből szemfüles rajongók néhány ingame screenshotot is loptak: tudjátok, olyan igazit, HUD-dal, beállítás és pózerkedés nélkül. Bár a minőségük nem tökéletes, bőven a nézhető kategóriát erősítik.

Rajongói pénzből tér vissza a Shadowrun is

Újabb klasszikus cím térhet vissza a képernyőinkre, a Harebrained Schemes körökre osztott, a Shadowrun-univerzumban játszódó szerepjátékot készítene a rajongók pénzéből. A Kickstarter-projekt hatalmas siker, a kezdőtőke megvan, most a ráadás fícsörökért folyik a gyűjtés.

Operation Raccoon City - jön a jók kampánya

A Resident Evil-sorozat történetében először fordult elő, hogy a rossz oldalon álltunk, az Operation Raccoon City kampányában a U.S.S. katonáinak bőrébe bújva igyekeztünk, hogy eltüntessük az Umbrella bűnösségét bizonyító jeleket. Most jön az új DLC, és a másik fél is meghallgattatik.

Már megint temetik a Nintendo Wii U-t

Egy japán cég elemzője szerint a Wii U nem lesz versenyképes konzol, ami részben abból fakad, hogy bár a Nintendo ezúttal igyekszik megnyerni a hardcore játékosokat, valójában az újgenerációs masina nem nyújt majd többet, mint a piac jelenlegi és jövőbeli képviselői.