Hírarchívum - 2012. július

Itt a Silent Hill: Revelations 3D előzetese

Október végén kerül a mozikba a Silent Hill: Revelations 3D. A viszonylag jól sikerült első rész után tényleg van okunk pezsgőt bontani, hiszen befutott az előzetes is. A Silent Hill 3 játék rajongóinak kedves lehet a főszereplő kiléte - ő ugyanis Heather Mason. Tisztességes adaptáció?

WRC 3 - ilyen lesz a spanyol rali

A Black Bean marketinggépezete beindult - szinte folyamatosan záporoznak az új anyagok az idei WRC szezont feldolgozó játékából. Az állóképek után most tömény játékmeneti felvétellel gazdagodtunk, melyben megcsodálhatjuk a spanyol rali egyik látványos szakaszát.

Farming Simulator 2013 - konzolokon is

A földművelő szimulátoroknak nagy hagyományai vannak. Ám a Gamekapcson eddig a percig nemigen foglalkoztunk a Focus Home Interactive játékaival, mely részben annak köszönhető, hogy erősen rétegjátékkal van dolgunk. A minősége is kétséges, ám az új rész már konzolokon is megjelenik.

NFS: Most Wanted - verseny Fairhaven City utcáin

A Criterion Games megtörte a csendet az új Need for Speed kapcsán: egy, már ismert játékmeneti felvételt tett közzé a nyílt világú autós címükből, ezúttal hasznos infókkal megspékelve. Bárhol járunk Fairhaven City-ben, mindig találunk magunknak teljesítendő versenyt.

Resident Evil 6 - zombik, közkívánatra

A Resident Evil 6 fejlesztői elmondták, az előző két részből nagyon hiányolta a közönség a zombikat, így a hatodikban visszahozzák őket. Azonban nem csak bután totyogó, egyszerűcske zombikra kell gondolni: alkalmanként komoly fejtörést okozhatnak majd nekünk.

Dead or Alive 5 - bunyó bikinis csajokkal

Valószínűleg itt van a Gamekapocs mai legolvasottabb híre, habár nem mondhatnánk, hogy hibáztatunk titeket, amiért bikinis, nyuszifüles csajokat akartok nézegetni, miközben azok verekednek. A Tekken Tag Tournamenttel ellentétben itt félmeztelen csávókat sem kell elviselnünk.

A Blizzard szerint is katasztrófa a Windows 8

Tegnap úgy látszik Gabe Newell elindított valamit, amikor kijelentette, a PC-s játékfejlesztők, hardvergyártók, és konkrétan a Valve számára is borzalmas következményekkel fog járni a Windows 8, ugyanis a Microsoft igyekszik zárttá tenni az operációs rendszert. Rob Pardo egyetért.

Battlefield 3: Aftermath DLC - az első részletek

Az EA megtörte a csendet és megosztotta az első információkat a Battlefield 3 Aftermath névre keresztelt DLC-jéről. Habár még a következő frissítés, az Armored Kill még meg sem jelent - nem árt jó előre tisztába lenni azzal, hogy mit kapunk a pénzünkért. Elmondjuk: városi hadviselést!

Itt a Final Fantasy XIV: A Realm Reborn trailere

Alapos renováláson esik át a Final Fantasy XIV Online. Ahogy a fejlesztők tavaly októberben bejelentették, alapjaitól kezdve dolgozzák át az MMO-t. Az újítások olyan nagy mértékűek, hogy a 2.0-ás tapasz még nevet is kapott, A Realm Reborn címmel. Befutott a debüt előzetes.

Európában is élesítik a Warface-t

Megtörtént, aminek meg kellett történnie. Oroszországban igen népszerű free-to-play lövölde, a Warface elérhető lesz az Egyesült Államokban és Európában is. A Trion Worlds és a Crytek tegnap közölte az örömhírt - a CryEngine 3-as MMOFPS-t hamarosan mi is élvezhetjük.