Hírarchívum - 2012. július

Assassin's Creed III - kiszivárgott multis trailer

Történt egyszer, hogy a Gametrailers-re "véletlenül" felkerült az Assassin's Creed III többjátékos sajátosságait taglaló előzetes, amit hamarjában eltávolítottak az oldal üzemeltetői. A szemfüles rajongók viszont megörökítették a felvételt, így már idő előtt új információk birtokába jutottunk.

Hol van a PC-s és PS3-as Skyrim: Dawnguard?

A The Elder Scrolls V: Skyrim első DLC-je már június 26-án napvilágot látott Xbox 360-on, s mint ismeretes, 30 nap elteltével megszűnik az ideiglenes exkluzivitás. A várakozási idő lejárt, de még mindig nem elérhető a PC-s és PS3-as Dawnguard. Mi ennek az oka? Pete Hines tisztázta a helyzetet.

Dishonored - így távozunk angolosan

A Bethesda és az Arkane Studios vadiúj játékmeneti felvételt tett közzé, amely ott veszi fel a történet fonalát, ahol a legutóbbi videóban abbamarad. Szóval sikeresen beszivárogtunk a Boyle Mansionba, elvégeztük a küldetést, most pedig itt az ideje angolosan távozni. Pergős lesz!

Csak jövőre jelenik meg a Sniper: Ghost Warrior 2

Elkeserítő hírrel állt elő a lengyel City Interactive. A Sniper: Ghost Warrior 2 újfent késlekedik, így az októberi megjelenési dátum sem tartható. Valami lehet a háttérben, mivel legutóbb nyárról őszre tolódott a dátum, s mint kiderült, ez utóbbi sem fedi a valóságod. Aggódhatunk?

Crysis 3 - interaktív single player videó

Az ígéreteknek megfelelően, különleges kedvcsinálóval jelentkezett a német Crytek. Közel 19 percen keresztül tekinthetünk bele a játék egyjátékos kampányába. Választhatunk, hogy milyen stílusban szeretnénk látni az eseményeket: lopakodva, vagy fegyverropogástól hangosan.

Leáll a Microsoft Flight fejlesztése

Noha korábban azt pletykálták, a Microsoft végleg bezárta vancouveri stúdióját, a redmondiak erről nincs szó, de az igaz, hogy leépítések voltak a csapatnál, méghozzá két fontos projekt törlése miatt: leáll a Microsoft Flight és a hardcore, kinectes lövölde, a Project Columbia fejlesztése.

HWSW: Kifelé mászik a gödörből a Nintendo

Noha a Nintendo első pénzügyi negyedéve veszteséges volt, a fény már látszik az alagút végén. A vállalat üzemi vesztesége lényegesen kisebb mint tavaly, és a 3DS is növekedési pályára állt - már csak Japánon kívül kellene feljebb tornászni az eladásait, írja nagytestvérünk, a HWSW.

Magyar felirattal jön a Dishonored

A Dishonored hazai forgalmazója bejelentette: magyar felirattal kerül boltokba az Arkane Studios új játéka. Az októberben megjelenő anyag a legjobb címektől emel át játékelemeket, az egyveleg maga viszont parádés: a steampunk világban a nekünk tetsző módon haladhatunk előre.

CGI trailert kapott a PlanetSide 2

Ugyan már a PlanetSide 2 kapcsán kiadott gameplay előzeteseket is nagyon élveztük, a mostani CGI trailer végleg levett a lábunkról minket. Semmi extra, de a csatajelenetek és a látványvilág (mindez heroikus zene társaságában természetesen) abszolút meggyőzőek. Jöhetne már végre!

A Windows 8 egy katasztrófa Gabe Newell szerint

A Valve atyja nem zárta a szívébe az új Windows platformot - ez az egyik ok arra, hogy a Steam elérhető lesz a Linux felhasználói számára is. Szerinte a PC-s játékokat pofátlanul visszatartják a nyílt forráskódú rendszerek előtt. Sok éves dilemma ez, lehet, hogy a jövőben változás lesz?