Hírarchívum - 2012. július

Modern Warfare 3 - látnivalókon a szeptemberi DLC

Ma ilyen szivárogtatós napot tartunk, egy ismeretlen felhasználó jóvoltából a Call of Duty: Modern Warfare 3 szeptemberre várt letölthető tartalmait ismerhetjük meg. Tíz új kép és egy közel ötperces gameplay felvétel ütötte a markunkat a három új pályáról, csekkoljátok!

PlayStation All-Stars - minden kiderült

A NeoGAF fórumain gyakorlatilag minden részlet kiszivárgott a PlayStation All-Stars kapcsán, ismerjük az összes játszható karaktert, az összes helyszínt, de még a játékmódokra is fény derült. Persze előfordulhat, hogy az összeállítás fake, de a mellékelt képek azért elég jó bizonyítékul szolgálnak.

Bejött az Activisionnek az új Tony Hawk

Bejött az Activisionnek a platformváltás, a letölthető formában megjelent Tony Hawk's Pro Skater HD az első heti eladásokat tekintve remekül szerepelt, pedig még csak Xbox 360-on kapható. A fejlesztők nagyon örülnek, tűkön ülve várják, hogyan teljesít majd az anyag a többi platformon.

Kilépett a Valve-tól a City 17 designere

Viktor Antonov, a zseniális hangulatú City 17 megálmodója elhagyta Gabe Newell csapatát. Elmondása szerint a stúdió már túl nagyra hízott, így egy kisebb csapathoz, az Arkane-hez szerződött, ahol a jövőben kiélheti kreatív vágyait. Antonov látomásai nagy hatással voltak a Half-Life 2 játékosokra.

Multiplayer programozót keres a CD Projekt

Multiplayer programozót keresnek a The Witcher fejlesztői, ami azért is érdekes, mert a csapat eddigi játékaiból kimaradt a többjátékos mód. A CD Projekt RED bevallottan multis képességekkel bővítené a motorját, de egyelőre korai lenne következtetéseket levonni a lépésből - mondják.

Tekken Tag Tournament 2 - traileren az oktatómód

Újonc vagy a Tekken Tag Tournamentben? Semmi gond, a gyors belerázódásban a Fight Lab játékmód lesz a segítségedre, mely az alapoktól kezdve adja meg számodra a kezdőlökést. A legfontosabb támadások mellett a bonyolult és testre szabható kombókat is betanulhatod az új videó szerint.

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

A Battlefield 3 uralja a toplistát. Noha a Diablo harmadik részét most sem tudta megelőzni, az alapjáték, a prémiumszolgáltatás és a legutóbbi DLC kelendőek voltak a magyar játékosoknál. Nagy meglepetések egyébként továbbra sincsenek, az uborkaszezon hatása itt is érződik.

OnLive-támogatást kap az Ouya

Újabb fejlemények érkeztek a hackelhető és teljesen nyílt konzol, az Ouya kapcsán. Miközben a Kickstarteren fokozatosan gyűlik a támogatók száma, és persze az adományozott pénzmag is szépen gyarapodik, a fejlesztők bejelentették: az Ouya már az első naptól OnLive-támogatással érkezik.

Biker Bash - a Slightly Mad új játéka?

Egy kiszivárgott dokumentum szerint letölthető játékon dolgozik a Need for Speed: Shift játékokat is tető alá hozó Slightly Mad Studios: a Biker Bash a motorversenyeket ötvözi a jól ismert Mario Kart-féle játékelemekkel, de "Street Fighter-mechnika" is kerül bele. Már látnivalóink is vannak róla!

Traileren a Hawken élőszereplős sorozata

A Hawken fejlesztői is követik a trendet, élőszereplős sorozatot gyártatnak a robotos akciójáték alapján, amit az interneten követhetnek majd az érdeklődők. Az anyag előzetese már befutott, igaz, magára a teljes élményre még 2013-ig várnunk kell, és a játék sem fog megjelenni az év végéig.