Hírarchívum - 2012. július

Fincsi képeken a Halo 4 témájú Xbox 360

Ahogy arról két hete beszámoltunk, spéci Xbox 360-csomag érkezik a Halo 4 tiszteletére. A 320 GB-os konzol egyedi festéssel kedveskedik a rajongóknak és a LED-lámpája is kék lett. Ideje közelebbről is megtekinteni a Bundle-t egy tucatnyi közeli kép segítségével. Finomság!

Mozgásban a Shadowrun Online

Hasít a Shadowrun Online szekere. A Cliffhanger Productions a minap frissítette Kickstarter-oldalát, így már világossá vált az, hogy csak egyszer kell megvennünk a játékot 25 dodóért, ennek fejében a végtelenségig játszhatunk minden DLC-vel együtt. Itt az első gameplay videó!

Érkezik a Worms Collection konzolokra

A klasszikus Worms játékok PC-n máig könnyen elérhetőek, de mi a helyzet az olyan konzolos arcokkal, akik heveny kukachiányban szenvednek? A gyógyírrel a Mastertronic jelentkezett, elvégre bejelentette a Worms Collectiont, mely PS3-on és Xbox 360-on hódít majd.

Ősszel jön a Gran Turismo 5: Academy Edition

A Sony bejelentette a Gran Turismo 5 újabb kiadását, mely az Academy Edition névre hallgat. A csomag az össze eddig megjelent DLC tartalmazni fogja. A készítők ezzel ünneplik a Nissannal való együttműködésük negyedik évfordulóját. Nincs még meg a GT5? Várj a vásárlással szeptemberig!

FIFA 13 - látogatás a Manchester City-nél

Az EA Sports is válaszolt a rivális tegnapi demójára, most egy videóval szúr oda a konkurenciának. Néhány kellemes játékmeneti pillanatot élhetünk át a Manchester City otthonában. A FIFA sorozat hatalma - úgy látszik - meginoghatatlan. Csak azok a borzalmas arcok ne lennének!

Elérhető a Pro Evolution Soccer 2013 demója

A Konami égő parazsat dobott a focirajongók képzeletbeli szalmakazaljába, hiszen fellőtte a PES 2013 kipróbálható változatát. Betekintést nyerhetünk a brazil bajnokság szambával túlfűtött világába és némi nemzetközi összecsapás is vár ránk. Egyelőre csak PC-n és Xbox 360-on.

Szeptember végén jön a Mists of Pandaria

World of Warcraft rajongók figyelem! A Blizzard ma bejelentette kedvenc MMO-juk következő kiegészítőjének megjelenési dátumát. Bár hitetlenül állunk a hír előtt, reménykedjünk benne, hogy ezúttal kőbe vésett időpontról van szó. A gyűjtői kiadásról is van néhány érdekességünk.

Darksiders 2 - az első gameplay trailer, gépigény

Az odáig rendben van, hogy eddig rengeteg hangulatos CG-animáció látott napvilágot a Darksiders 2-ből, de úgyis játékmenet közben mutatkozik meg az adott produktum sava-borsa. Eddig a pillanatig kellett várnunk, hiszen az új előzetesben élesben láthatjuk a Vigil gyermekét.

Kratos elpuhul a következő God of Warban

Kratost sosem azért szerettük, meg béke-és-szerelem mentalitással mentette meg sarkvidékek jegesmedve állományát, majd komoly mennyiségű pénzt adományozott a gyerekkórházaknak. Hanem azért, mert iszonyatosan brutális volt, és mellé még egy hatalmas tahó is.

Kickstarterre vinnék az új Planescape-játékot is

A legendás designer, az Obsidion vezetője, Chris Avellone komolyan gondolkozik rajta, hogy a szerepjátékos körökben a mai napig istenített Planescape: Torment folytatását elkészítse a közösségi finanszírozás segítségével. Egy kikötése azonban van: hagyjuk a fenébe a D&D-t!