Hírarchívum - 2012. augusztus

Black Ops 2 - speciális kiadás a PC-seknek is

Évről-évre az Activision gyakorlatilag levegőnek nézi a PC-s Call of Duty-rajongókat. Míg Hardened és Prestige kiadás mindig érkezett a konzolos verziókhoz, addig a számítógépeken játszóknak meg kellett elégedniük az alapjátékkal. A Treyarch ennek véget vetett: jön a Digital Deluxe Edition.

PC-re is megjelenik a Dementium II

A Nintendo DS-en hódító belső nézetes horrorjáték két évvel a kézikonzolos megjelenés után személyi számítógépeken is napvilágot lát. A Renegade Kid játékában minden benne van, amitől kiráz minket a libabőr: rejtély, sötétség, az elemlámpánk fénye és rusnya szörnyetegek.

Ropogós képeken a Forza Horizon

A Turn 10 idén mellékággal kedveskedik a Forza-rajongóknak, a pályaversenyzést ezúttal elfelejthetjük, nyílt terepen próbálunk érvényesülni egy bivalyerős négykerekű volánja mögött. A készítők új képlopatokat tettek közé a Forza Horizonból - a sivatagos táj is lehet lebilincselő.

Játssz klasszikus címekkel az Atari Arcade-en!

A negyvenedik születésnapját ünneplő Atari bejelentette az Atari Arcade nevű szolgáltatását, melynek keretében olyan klasszikus címekkel nyomulhatunk ingyen, mint az Asteroids, a Pong, a Lunar Lander, a Missile Command és a Centipede. Ráadásul Internet Explorer 10-zel még hirdetések sincsenek.

Megvan a God of War: Ascension dátuma

A Sony végre lerántotta a leplet a God of War: Ascension megjelenési dátumáról. Kratos sötét múltja jövő márciusban elevenedik meg a képernyőkön - a tősgyökeres rajongók ráadásul kétféle speciális kiadást is választhatnak maguknak. Kíváncsiak vagyunk a multiplayer debütálásra!

Előzetesen a Wonderbook: Book of Spells

Új trailerrel hódít a Wonderbook PS Move kiegészítőre szánt, J.K. Rowling nevével fémjelzett alkotás. Az első fecske a Book of Spells névre hallgat - a Sony a Harry Potterhez hasonló, masszív frencsájzt lát a címben. Lássuk milyen is az, amikor a könyv oldalai megelevenednek előttünk!

Friss látnivalókon a Rise of the Triad

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az Interceptor Entertainment feltámasztja a klasszikus Rise of the Triad címet, ráadásul semmit nem bíz a véletlenre. Az eredeti pályaterveket veszi alapul, ám a külcsín már a mai mércéknek megfelelő. A retro játékmenetre ácsingózóknak kedvére válik.

Whore of the Orient - úton a Team Bondi új játéka

Az innovatív megoldásairól híres, ausztrál Team Bondi javában dolgozik új játékán, mely Whore of the Orient címen jelenik meg a következő generációs Xboxra és PlayStationre. 1936-ban járunk, Sanghajban, nyugati rendőrként kell érvényesülnünk a bűnözés melegágyában. Itt az első screenshot is!

Aliens: Colonial Marines - ilyen az Escape mód

Az Aliens: Colonial Marines egy új multiplayer módjáról hullott le lepel a minap, az Escape kísértetiesen hasonlít a Crysis 3 Hunter játékfajtájára. A cél, hogy a derék marine-jaink épségben érjék el a menekülési pontot, amit természetesen a szintén játékosok által irányított xenomorfok próbálnak majd nehezíteni.

Raidennel erősít a PlayStation All-Stars

Persze, hogy a PlayStation All-Stars legújabb karaktere is akkor mutatkozik be, mikor a Metal Gear-sorozat a huszonötödik születésnapját ünnepli! Az egybeesés nem véletlen, ugyanis az új szereplő a korábbi pletykáknak megfelelően az a Raiden lesz, aki nemsokára saját játékot is kap majd.