Hírarchívum - 2012. augusztus

Fejlesztői naplót kapott a Fable: The Journey

A Fable: The Journey alighanem a legmegosztóbb Fable-epizód lesz, ami eddig készült. A kinectes anyagban és a korábbi felvonásokban legfeljebb az univerzum közös, minden más területen alapos változásokra készülhetnek a rajongók. Most egy fejlesztői naplónak örülhetünk.

GC 2012: Készül az új Tropico

A Tropico-szériát jegyző Haemimont Games illetékese a Gamescomon kotyogta ki, hogy már dolgoznak a banánköztársaság-szimulátor legújabb felvonásán. Konkrétumokból nincs sok, de azt már borítékolhatjuk, hogy az anyag jelentős fejlődésen megy át az előző részekhez képest!

GC 2012: DmC dobozképek, jöhet a folytatás

A Gamescom alatt a Capcom producere hintette el egy interjúban, hogy a jövőben folytatódhat a DmC, a fejlesztők úgy építették fel újra a Devil May Cry-t, hogy maradjon némi plusz az univerzumban, amit később kiaknázhatnának. Emellett az Amazon jóvoltából a játék dobozképe is napvilágot látott.

GC 2012: Kiegészül a Trine 2

Számítógépeken egészül ki a Trine 2, a Goblin Menace című adalékot a Gamescomon jelentették be a játék készítői. Az első látnivalók alapján, ha lehet, még jobban néz ki a folytatás, mind az első screenshotok, mind pedig a mellékelt trailer lenyűgöző látványvilággal kecsegtetnek.

GC 2012: Idén még nem csökken a Vita ára

A Sony szerint a mérnökeik jelenleg is azon dolgoznak, hogy csökkentsék a PlayStation Vita gyártási költségeit, azonban idén még biztosan nem fogják olcsóbban árulni a konzolt, helyette új csomagokkal, játékokkal és szolgáltatásokkal próbálják meggyőzni az érdeklődőket.

GC 2012: Látnivalók a Borderlands 2-ről

Természetesen a Borderlands 2 is képviseltette magát a Gamescomon, néhány új screenshotot és egy videót szerváltunk a játékról. Utóbbi különösen érdekes, ugyanis nem közvetlenül a játékból mutat jeleneteket, hanem inkább afféle kamureklámról van szó, ami az egyik fegyvergyártóval foglalkozik.

GC 2012: Még mindig remekül fest a PlanetSide 2

Megérkezett a PlanetSide 2 Gamescomra szánt előzetese is. A kedvcsináló abszolút gameplay felvételek nyomán készült, így újfent meggyőződhetünk róla, hogy mennyire jó formában van a Sony Online Entertainment játéka. Az MMOFPS ráadásul free-to-play lesz, nem pénztárcafüggő, hogy kipróbálod-e!

GC 2012: A jövő év elején jön a Neverwinter

A Gamescomon a Neverwinter is hallatott magáról, az új látnivalók megcsodálása mellett végre arról is olvashattunk, hogy várhatóan mikor jelenik meg a játék. A free-to-play MMO-t két éve jelentették be, és bár megélt néhány lejtőt a fejlesztés, most úgy tűnik, látszik a fény az alagút végén!

GC 2012: A második galériafrissítés

Befutott a második adag screenshot, ráadásul ez az összeállítás még bőségesebb, mint az előző. A felhozatalban van Assassin's Creed III, Deadpool, F1 2012, Far Cry 3, Injustice, Metal Gear Rising, SimCity, World of Warcraft: Mists of Pandaria és ZombiU is többek között - szemezgessetek bátran!

GC 2012: PC-re is jön a Castlevania: LoS 2

Majdnem elsiklottunk a nap egyik fontos bejelentése előtt. Röviden, lényegretörően, ahogy kell, úgy jelentette be a Castlevania: Lords of Shadow 2 producere, hogy a játék érkezik PC-re is. Így, ha csak nem tévedünk túl nagyot, ez lesz az első PC-s Castlevania cím.