Hírarchívum - 2012. augusztus

Koreában már ingyenes a TERA

Míg nyugatabbra súlyos ezreseket kell kicsengetniük havonta a TERA előfizetőinek, addig Dél-Koreában állandó free-to-play szerveren tolhatják a játékosok. Ráadásul kétszer gyorsabban fejlődhetnek, mint a többiek. Miért van ilyen nagy különbség a két régió között? Elmélkedésbe kezdtünk.

Bepillantás a Black Ops 2: Care Package-be

Tegnap idő előtt kiszivárogtak a Call of Duty: Black Ops 2 speciális kiadásai, a Treyarch pedig megerősítette a csomagok valódiságát, mi több, egy kicsomagolós videó keretében bepillantást nyerhetünk a legdurvább kiadásba, a Care Package-be. Mozgásban a távirányítós quadrotor!

Így tette tönkre az OnLive-ot a vezérigazgatója

Noha néhány nappal korábban arról szóltak a hírek, hogy az OnLive vezérigazgatója minden közelmúlti esemény ellenére a helyén marad, most mégis a távozását jelentette be a vállalat. A hírek szerint többen nem akartak Steve Perlmannel együtt dolgozni, személyesen őt okolták a cég tönkretételéért.

Képeken a Crytek törölt játéka

A Crytek egyik volt munkatársa leplezte le a fejlesztőcég egyik törölt projektjét, a Redemptionből nem kevesebb, mint hetvenöt artwork és screenshot látott napvilágot. Az anyagról nem sokat tudunk, de a képekből és a melléjük csatolt információkból néhány konkrétum leszűrhető.

Játékkiadó lesz a Red Bull

Játékkiadónak csap fel a Red Bull, az energiaitaláról ismert cég a Microsofttal karöltve adja majd ki azt a kinectes arcade játékot, amit egyébként saját, Crashed Ice nevű versenye alapján készítenek. A Red Bullnak korábban volt már saját játéka, de most először vesz részt a kiadói teendőkben.

Új felvételek jöttek a Luminous Engine-ről

Noha a Luminous Engine E3-as bemutatója talán a legmeggyőzőbb volt az újgenerációs technológiákra felkészített játékmotoroké közül, a Square Enix eddig nem sokat beszélt róla, ráadásul interaktív módon nem is mutogatta a fejlesztést. Most új felvételek jöttek az engine-ről - a régi demó mozog, picit másképpen.

Back to the Future - folytatódhat a Telltale sorozata

Újabb jel mutat arra, hogy a Telltale Games újra elővenné a Back to the Future-szériát, legalábbis árulkodó, hogy Christopher Lloyd újra Doc Brownt fogja alakítani egy eddig be nem jelentett játékos adaptációban. A fejlesztők egyik legsikeresebb sorozata a Vissza a jövőbe, aligha lenne meglepő a visszatérés.

Máris egymilliónál tart a Guild Wars 2

Noha a Guild Wars második része csak tegnap rajtolt el, a játékhoz korábban hozzáférők létszáma alapján már tudnak eladási számokat mondani a fejlesztők, akik egyúttal ezzel magyarázzák azt is, hogy az első napokban nem volt éppen sima a játékélmény. Már dolgoznak a hibák kijavításán, mondják.

Gears of War: Judgment - multis újdonságok

Multiplayer frontján több újdonsággal is szolgál majd a Gears of War-széria előzményét feldolgozó Judgment. Az OverRun játékmódot már ismerjük, és mint utóbb kiderült, ezen felül is várnak ránk meglepetések: most egy újabb játékfajtáról és két vadonatúj térképről hullott le a lepel.

Assassin's Creed III - tengeri csata kommentárral

A Ubisoft újra kiadta a Gamescomon már látott játékmeneti felvételt, mely a tengeri hadviselést mutatja be az Assassin's Creed III-ból - ezúttal fejlesztői kommentárral. Navigálhatunk a vizeken, parancsokat osztogathatunk a saját hajónkon és ágyúzhatunk kedvünkre. Örömteli.