Hírarchívum - 2012. augusztus

Free-to-play lesz a Gotham City Impostors?

A Warner Bros. ugyan nem jelentett be eddig semmit, de a Steam adatbázisában már feltűnt a Gotham City Impostors ingyenessé válását beharangozó trailer. A Batman- és Joker-imposztorok viadalát feldolgozó, multiplayerre kihegyezett FPS jelenleg nyomott áron érhető el.

Gears of War: Judgment - videón a Free-For-All

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, az OverRun mellett egy másik játékmód is újonc lesz a Gears of War: Judgmentben: a Free-For-All először kínál majd olyan játéklehetőséget, amiben nem lesznek csapattársaink, senki sem fogja védeni a hátunkat - legalább lehet lőni mindenre, ami mozog!

Mobileszközökre költözik a Metal Gear Solid

Ma Metal Gear Solid-napot tartunk, annál is inkább, mert még egy izgalmas bejelentést hozott a sorozat huszonötödik születésnapját ünneplő esemény: hamarosan a GREE nevű mobilos játékplatformon is tiszteletét teszi a széria. A Social Ops az eredeti hangulatot hozza majd remélhetőleg.

Bemutatkozik a Metal Gear Solid: Ground Zeroes

Kojima megígérte, és tessék: jön az új Metal Gear Solid, a Ground Zeroes ráadásul a korábbi pletykáknak megfelelően nyílt világú játék lesz, és a FOX engine-re épül majd. Egyelőre csak teaser képeink vannak belőle, de néhányan már gameplay demót is láttak belőle - brutális lesz!

Mozifilm készül a Metal Gear Solid alapján

A minap rendezték meg a Metal Gear huszonötödik születésnapját ünneplő eseményt, aminek apropóján több bejelentéssel is készült a Konami és persze a sorozat atyja, Hideo Kojima. Az egyik legfontosabb hír az volt: a Columbia Pictures mozifilmet készít a patinás széria alapján.

Assassin's Creed III - kulisszák mögött a harc

A mai napon megjelent az Assassin's Creed III kulisszái mögé tekintő videósorozat második része. Ezúttal a vegytiszta csihi-puhin lesz a hangsúly: számba vesszük a fegyvereket, az alkalmazható taktikát és sok minden mást is. Új infók első kézből, a fejlesztőktől - kattanj rá!

Far Cry 3 - túlélési segédlet

A Ubisoft vadiúj előzetessel rukkolt elő a Far Cry 3-ból, mely egy háromrészes sorozat első része: megismerhetjük a szigetvilág látványosságait és a főbb karaktereket. Rook Island festői hely, pálmafák lengedeznek a tengeri szellőben, moszkitók táncolnak az erődben. Csak a rosszifúk ne lennének!

Core Online - itt a Square Enix online játszótere

A Square Enix útjára bocsájtotta online játékszolgáltatását, a Core Online-t. Ingyenesen, böngészőben futtathatunk olyan címeket, mint a Hitman: Blood Money és a Mini Ninjas, s ez még csak a kezdet. A dolog működik, próbáljátok ki Ti is! A kiadó ezzel új üzleti modell felé nyit.

GRID 2 - tudatos volt a sokéves csúszás

A Codemasters arcade autóversenyére már évek óta várnak a rajongók. A fejlesztők azóta sem unatkoznak: két DiRT-epizódot is kaptunk, amely elsősorban a showelemekre épült. A GRID 2 viszont a versenyzés szellemét szeretné bemutatni - tudtuk meg a játék produceréről.

Natural Selection 2 - előzetesen az Exosuit

Az idegenek és emberek párharcát bemutató játékokból nem lehet kifogyni, a korábban szimpla Half-Life modként indult frencsájz hamarosan a második részéhez érkezik, immáron önálló címként. Most az emberek által hadrendbe állított mechákat csodálhatjuk meg - itteni nevükön: Exosuitokat.