Hírarchívum - 2012. augusztus

Dishonored - videón a Lady Boyle küldetés

Az Arkane Studios fejese, Raf Colantonio mutatja be nekünk a Dishonored egyik izgalmas küldetését, mely egy rejtélyes hölgy, bizonyos Lady Boyle körül bonyolódik. A missziót már láthattuk korábban, de a VG247 jóvoltából most más úton robogunk a célunk felé. Ölünk vagy lopakodunk - rajtunk áll.

Szeptember végén jön a Tokyo Jungle

A PlayStation C.A.M.P és Crispy bejelentette az elmebetegnek kinéző Tokyo Jungle európai megjelenési dátumát. A posztapokaliptikus állatos cím szeptember végén landol a PS3-on, kizárólag letölthető formában. A hír mellé egy új előzetes is befutott. Te melyik bájos élőlénnyel nyomulsz majd?

Jövőre érkezik a Plants vs. Zombies 2

Az EA tegnap bejelentette a Plants vs. Zombies folytatását, mely 2013 első felében landol az érintett platformokon. Nincs szó róla, hogy a frencsájz műfajt váltott, így a megszokott, remek humorral operáló tower defense címmel van dolgunk, új növényekkel és vérszomjas élőholtakkal.

GC 2012: Pozitív mérleggel zárt a kiállítás

Habár a jegyeladások szempontjából nem beszélhetünk rekordokról, a tavalyi év 275 ezres látogatószámát idén is sikerült megugrania a szervezőknek. Nem kevesebb, mint 600 kiállító képviseltette magát Kölnben, problémák nélkül zajlott le a rendezvény. Megvan a jövő évi időpont is.

GC 2012: Az utolsó videócsokor

A hosszú hétvége folyamán is éreztük a Gamescom utóhatásait - számos mozgókép látott napvilágot olyan címekből, mint a DmC, a Splinter Cell: Blacklist, Far Cry 3 és a Counter-Strike: Global Offensive. Semmiről nem akarunk lemaradni, így ömlesztve nyújtjuk át az olvasóinknak!

GC 2012: Zárt ajtók mögött a Beyond: Two Souls

A Quantic Dream zárt ajtók mögött mutatta be a Beyond: Two Souls új felvételét, de az internetnek hála egy hosszú sorban állást sikerült megspórolnunk. Az interaktív film - ahogy sejteni lehetett - ismét lélegzetelállító pillanatokat tartogat a lélektani thrillerek rajongóinak.

Három új képen a Grand Theft Auto V

A Rockstar Games sajnos nem képviseltette magát a múlt heti Gamescomon, ezért tegnap engesztelésképpen három új screenshotot tett közzé a Grand Theft Auto ötödik részéből. A látnivalók megerősítik, hogy vadászgéppel és kerékpárral is közlekedhetünk majd rejtélyes hősünkkel.

Transformers: Fall of Cybertron - itt a launch trailer

Jövő héten kerül boltokba a Transformers: Fall of Cybertron, ennek apropóján az Activision kiadta a játék megjelenés előtti előzetesét - a CG és gameplay jeleneteket egyaránt tartalmazó trailer remekül meghozza az ember kedvét az anyaghoz. Spoiler: Cybertron elbukik.

GC 2012: Képeken a Company of Heroes 2

A THQ még mindig szűkmarkúan méri a Company of Heroes folytatásával kapcsolatos előzeteseket, így a Gamescom apropóján is néhány screenshottal kell beérnünk. Persze mit bánjuk mi, ha egyszer a képek is olyan látványt vetítenek elénk, hogy letesszük tőle a hajunkat?

GC 2012: Mozog az új XCOM multiplayere

A napokban már írtunk bővebben az XCOM: Enemy Unknown többjátékos részéről, most viszont a VG247 jóvoltából mozgóképünk is van róla, amit a játék vezető dizájnere kommentál. A kompetitív játékmód felépítése rendkívül egyszerű, de nagyon jó mókának ígérkezik az első infók alapján.