Hírarchívum - 2012. augusztus

Noir móddal bővül a Max Payne 3

A Rockstar Games bejelentette, hogy ingyenes DLC érkezik a Max Payne 3-hoz a jövő héten. A Disorganised Crime Packben lehetőségünk lesz fekete-fehérben végigtolni a kampányt - olyan érzésünk lesz, mintha egy depressziós, noir filmben lennénk. Emellett a multiplayer is kiegészül.

Valami készül a Final Fantasy XIII háza táján

A Square Enix fellőtte a Final Fantasy XIII-hoz köthető teaser oldalát, ebből már sejteni lehet, hogy Lightning-saga folytatódik egy új fejezettel. A nagy leleplezésre szeptember elsejéig kell várunk, amikor a fejlesztők újabb bejelentéssel szolgálnak a széria 25. születésnapjának apropóján.

GTA V - tenisz és ejtőernyőzés az új képeken

Nem tudjuk mi ütött a Rockstar Games-be, de tény, hogy egy héten belül immáron másodszor jelentkeznek új Grand Theft Auto V látnivalókkal. Több hónapos hallgatás után ez már igazi dőzsölésnek számít a rajongók körében. Krosszmotorozunk, ejtőernyőzünk és teniszezünk az új részben.

Érkezik a Ghost Recon: Future Soldier új DLC-je

Úton a második letölthető csomag a Ghost Recon: Future Soldierhez. A Raven Strike névre hallgató DLC-ben sokkal nagyobb térképeken nyomulhatunk, mint eddig, lesz egy új kampány, ami három küldetéssel bővül, de a Guerilla mód is tartalmaz érdekességeket. Csekkold a friss képeket!

Diablo III - van élet a hatvanadik szint után

Jay Wilson, a Blizzard atyaúristene végre megvigasztalta mindazon játékosokat, akik már unalmasnak tartják a Diablo III-at, hiszen elérték a maximális szintet. Az 1.0.4-es patchcsel elérhető lett az ún. Paragon rendszer, mely további 100 extra szinttel toldja meg a lehetőségeinket.

Elérhető a Madden NFL 13 és az NHL 13 demója

Két legyet üthetnek egy csapásra a sportjátékok szerelmesei, elvégre a napokban felkerült a digitális piacterekre az amerikai focis és jégkorongos szimulátor következő darabjainak kipróbálható verziói. Most végre kiderül, miért is egyeduralkodó az EA Sports ezekben a műfajokban.

Így készült az Assassin's Creed III: Rise trailer

Az amerikai Függetlenség Napja apropóján ütős élőszereplős előzetest kapott az Assassin's Creed III. A Ubisoft jóvoltából most megtudhatjuk, hogy miként készült a rövidfilm. A forgatás kulisszatitkaiba csöppenünk - igen kemény dió az, hogy kellőképpen vissza tudják adni az autentikus élményt.

Hearthfire néven fut a Skyrim következő DLC-je?

Szinte biztosra vesszük, hogy a Dawnguard után sem áll meg az élet, a Bethesda nem hagyja sokáig parkolópályán a The Elder Scrolls V: Skyrimet. A Zenimax által benyújtott védjegykérelem alapján sejteni lehet, hogy Hearthfire címen futhat az RPG következő bővítménye.

PC-re érkezik a Special Forces: Team X

A Zombie Studios bejelentette a legújabb csapatalapú, külső nézetes akciójátékát, a Special Forces: Team X-et. A számítógépeken megjelenő címben elit osztagosokat alakítunk, a harcterek pedig dinamikusan változnak a játékosok szavazataitól függően. A rajzfilmes grafika csak a jéghegy csúcsa.

Mozgásban a Dance Central 3 sztorimódja

Most mindenki kapaszkodjon meg valamiben, ami kemény és kibírja a súlyát! Bizony, a Dance Central 3-ban helyet kap egy izgalmasnak szánt sztorimód, melyben egy "táncoló detektívet" alakítunk, akivel utazhatunk az időben. Vége a döbbenetnek? Akkor nosza, csörögjünk egyet!