Hírarchívum - 2012. augusztus

Omerta: City of Gangsters - dátum és trailer

A Tropico fejlesztői nem csupán a banánköztársaságok világát építgetik, hanem a 20-as évek Amerikájában is tehetünk is körutazást az Omerta: City of Gangsters című, ősszel érkező RTS-ükben. A szervezett bűnözésben kell érvényesülnünk, miközben a város feletti dominanciánkat erősítjük meg.

FIFA 13 - ismét Dzsudzsák Balázs a borítón

Mire lehet büszke a magyar focirajongó? Hát persze, hogy Dzsudzsák Balázsra, akinek képességei megengedték, hogy olyan patinás csapatban rúgja a bőrt, mint a Dinamo Moszkva. Tavalyhoz hasonlóan ismét az ő fotója díszeleg a FIFA 13 magyar borítóján. Gratulálunk!

Bemutatkozik a State of Decay

Az Undead Labs végre lerántotta a leplet az eddig Class3 munkacímen futó alkotásáról. Az anyag vérbeli zombis címnek ígérkezik: nyitott világban járunk, amit elleptek az élőholtak. Feladatunk a túlélés, bázisunk építése. Akció lesz dögivel, valamint autókázhatunk is. Lásd a képeket és a trailert!

Resident Evil 6 - videón az online szolgáltatás

Aranylemezre került a Resident Evil hatodik része, s a Capcom lerántotta a leplet a Resident Evil.net sajátosságairól. Információkat találunk rajta a fegyverek statisztikájáról, barátaink teljesítményéről, szóval igazi közösségi találkahely lesz a rendszer az új rész megjelenésekor.

HWSW: Rosszul számoltak az OnLive-nál

A játékszolgáltató rosszul mérte fel az igényeket és nem tudta kitermelni a működéséhez szükséges költségeket. A régi OnLive-nak annyi, de máris itt az új OnLive kisebb létszámmal, ugyanolyan nagy tervekkel. Nagytestvérünk, a HWSW utánajárt a streaming szolgáltató jövőjének.

C&C: Generals 2 - egyjátékos kampány nélkül

A BioWare megerősítette, hogy a Command & Conquer: Generals 2 nem tartalmaz majd egyjátékos kampányt - legalábbis a megjelenés napján. A kanadai csapat ezzel a címmel inkább az e-sport felé koncentrál, fókuszban a multiplayerrel. Persze később esélyes a single mód.

Metal Gear Rising - esélyes a PC-s verzió

Korábban már volt szó róla, hogy a Metal Gear Rising: Revengeance a konzolok mellett PC-re is megjelenik, de a fejlesztők azóta elvetették az ötletet. A kreatív producer szerint mégis van rá esély, ha Xbox 360-on és PS3-on jól muzsikál a produktum. Tudják, hogy van rá igény.

Prey 2 - a Bethesda fekete báránya

Csili-vili weboldalt kapott a Bethesda, ám aggodalomra ad okot az tény, hogy a szájton nem találjuk a Prey 2-t. Hová tűnt a Human Head által készített folytatás? Hónapok óta síri csend honol körülötte, de a kiadó azt nyilatkozta, hogy nincs ok az aggodalomra. Persze az ördög nem alszik.

Bostonban játszódna a Fallout 4?

A mai pletykaáradatnak még nincs vége - a következő kiszemelt a bejelentés előtt álló Fallout 4. A Bethesda erős kapcsolatot ápol a Massachusetts Institute of Technology egyetemmel, ahol egy helyi diák megszellőztette, hogy a közelgő Fallout 4 a posztapokaliptikus Bostonban játszódik.

Kiszivárgott infók a Dragon Age III-ról

A BioWare fórumai hangosak a frissen kiszivárgott információktól. A jelek szerint a fejlesztők a rajongókra bízzák a Dragon Age III alcímének meghatározását. A történetről, a helyszínről és a már pletykált multiról új tudnivalók láttak napvilágot - egyelőre pletykaszinten, a képekről már nem is beszélve.