Hírarchívum - 2012. augusztus

Tízperces, kiszivárgott felvételen az NBA Live 13

Két év után tér vissza idén az NBA Live legújabb fejezete. Az EA Sports vérbeli kosárlabda-szimulátorának kényszerpihenője nem tett jót a frencsájznak, mivel a rivális széria, a Take-Two gyermeke nem várt előnyhöz jutott. Most egy tízperces gameplay felvétel szivárgott ki a legújabb installációból.

4K-s felbontással érkezik a PlayStation 4?

Masszív pletykazuhatag szakadt ránk eme szép nyári napon: a BGR jelentése szerint a következő PlayStation konzol Blu-Ray olvasója képes lesz 4K-s felbontású tartalmak lejátszására. A Sony hamarosan piacra dobja a kompatibilis TV-készülékeket és Blu-Ray lejátszókat, szóval esélyes a dolog.

Kulisszák mögött az Assassin's Creed III

A Ubisoft négyrészes videósorozatot indított a mai napon - ennek első fecskéje landolt nálunk. A játék fejlesztésének hátterét ismerhetjük meg mélyebben, s nagyjából képben lehetünk azzal, hogy mire számítsunk az októberi megjelenéskor. Elcsépelt szófordulat, tudjuk, de rajongóknak kötelező!

Baljós képeken a Soul Sacrifice

A Sony nemrégiben megelégelte a Monster Hunter sikerét, s jövő tavasszal a cég is kijön a saját, groteszk változatával PlayStation Vitára. Keiji Inafune új játékában egy mindenre elszánt mágust alakítunk, aki önmaguk gerincéből táplálkozó szörnyeket küld a másvilágra.

Az Interplay feltámasztaná a Black Isle Studios-t

Lehetséges, hogy minden idők egyik legjobb, főként szerepjátékokra szakosodott fejlesztőcsapata feltámad hamvaiból? Egyre több jel utal arra a közösségi csatornákon, hogy az Interplay feltámasztaná a Black Isle Studios-t. Néhány veterán most egy emberként hördült fel.

Battlefield 3: Armored Kill játékmeneti pillanatok

A VG247 magazin mikrofonvégre kapta a Battlefield 3 producerét, Patrick Bachot, aki elárult néhány érdekességet a szeptemberben érkező, új DLC-ről. Ha szereted a tág területeket és unod a gyaloglást, akkor Armored Kill kell neked! Az expanzió egyik nagy újdonsága a Tank Superiority mód.

HWSW: Végleg leáldozóban a kézikonzoloknak?

Az idei Gamescom kiállításon a kézi konzolok háza tájáról kevés igazán figyelemfelkeltő, de legfőképpen pozitív hír érkezett, nem véletlenül: az új generációs játékgépeket már szinte csak a márkafanatikusok veszik. A PlayStation Vita az eladásokat tekintve jóval a várakozások alatt teljesít, írja a HWSW.

Army of Four néven futott a The Devil's Cartel

Legalábbis kezdetben - ismerte el a Visceral Games producere. Még márciusban arról szóltak a hírek, hogy Army of Four néven négyfős kooperatív játék lesz a széria újabb darabja, de később visszatértek a kétfős játékmenethez, így született meg az Army of Two: The Devil's Cartel.

Dishonored - féltucat új képlopat

Steampunkból hiány van a játékiparban, igazán innovatív címekből meg pláne. Hiába harácsolt össze szemrebbenés nélkül több ismert játékelemet, az Arkane Studios produktuma mégis összeáll, mint a dagasztott kenyér. S szükség is van rá, mint egy falat kenyérre, nem vitás.

Lehúzták a rolót a Wipeout fejlesztői

Csaknem harminc év után bezár a Sony Liverpool. Az anyavállalat komoly átszervezésekbe kezdett az utóbbi időben, ennek egyik nagyobb elszenvedője a Wipeout-játékokról elhíresült csapat, aminek így elkaszálták a készülő, ígéretes alkotásait is. Ezzel vége egy korszaknak.