Hírarchívum - 2013. január

Resident Evil: Revelations - miért nem jön Vitára?

Hiába jelenik meg majdnem minden platformra a Resident Evil: Revelations új átirata, a PlayStation Vita-tulajdonosok továbbra is Resident Evil nélkül maradnak. A Capcom megmagyarázta, hogy ez miért lesz így.

Kingdom Hearts - mozgolódik a szinkronszínész

Úgy tűnik, elkezdődött a hivatalosan még Japán-exkluzív Kingdom Hearts HD 1.5 Remix angol nyelvű lokalizációja, legalábbis erre utal az egyik szinkronszínész azóta már törölt tweetje.

PC-s látnivalókon az Ace Combat: Assault Horizon

A héten jelent meg PC-n az Ace Combat: Assault Horizon, ennek örömére a Namco egy csokornyi friss kedvcsinálóval szolgált az arcade repülős címből. Képekért és trailerért erre tessék!

Képeken a Neverwinter MMO

A Cryptic frissítette fejlesztői blogját, így már több érdekességet megtudhatunk a karakter-testreszabásról, de nem felejtett el új screenshotokat is mellékelni a free-to-play modellben játszható MMORPG-ről.

THQ-hagyaték: akikért nem kell aggódnunk

Az elmúlt pár napban nagy visszhangot váltott ki a THQ játékainak és csapatainak kiárusítása. Szerencsére jó néhány érintett fejlesztő bizakodva tekint előre. Nincs veszélyben a Metro, a Homefront 2 és a Company of Heroes 2 sem.

Ingyenes játékmóddal jön a PC-s Resident Evil 6

A márciusban megjelenő PC-s Resident Evil 6 tulajdonosai ingyen megkapják majd a Siege játékmódot, amiért a konzolosoknak egyébként fizetniük kell. Emellett látnivalókkal is szolgálhatunk a számítógépes változatból.

Splinter Cell: Blacklist - ilyen lesz a gyűjtői kiadás

A Ubisoft bejelentette a Splinter Cell: Blacklist gyűjtői kiadását, amelyben egy Paladin nevű távirányítású repülőgépet tehetnek magukévá a rajongók, a hangzatos ingame extrákról már nem is beszélve.

Februárban Országos Kecskeméti Tekken Verseny

Idén is megrendezik az Országos Kecskeméti Tekken Versenyt, ezúttal Tekken Tag Tournament 2-ben mérethetik meg magukat a játékosok, és más Tekken-játékok is kipróbálhatók majd. A versenyről élő közvetítés is lesz.

LEGO Marvel Super Heroes - gameplay jelenetek

Még nem annyira színes-szagos, mint kell lennie, mindenesetre a fejlesztők már mutogatják mozgás közben az új LEGO-játékot. Ezúttal a Stark-toronyba látogatunk Tony Stark, Captain America és Hulk társaságában.

Menetrendszerűen csökkentek az Xbox-eladások

A Microsoft pénzügyi eredményeiből is tisztán látszik, hogy a piac már az új Xboxot várja: ennek megfelelően Redmondban is kevesebbet költöttek xboxos marketingre, miközben a kutatás-fejlesztésre áldozott pénz nőtt.