Hírarchívum - 2013. január

Késhet a South Park-szerepjáték

Elképzelhető, hogy nem jelenik meg márciusban a South Park: The Stick of Truth, legalábbis a Ubisoft már csak azt kommunikálja, hogy valamikor idén várható a szerepjáték boltokba kerülése.

Névvitába keveredett a Rockstar és Frank Darabont

Mint ismeretes Frank Darabont új TV-sorozata L.A. Noir címmel került volna a kábelcsatornákra, csakhogy a Rockstar Game perrel fenyegette a filmest, ha nem változtatja meg a nevet. Darabont fejet hajtott.

Részletek a Luigi’s Mansion: Dark Moon multijáról

A korábbi felvetéseknek megfelelően a Nintendo bejelentette, hogy Luigi’s Mansion: Dark Moon valóban tartalmaz majd többjátékos opciót is. Négy játékos indulhat szellemvadászatra a kísértetkastélyban.

A Logitech kiszáll a konzolbizniszből

A Logitech bejelentette, hogy 2013 végéig megszünteti a konzolos kiegészítők gyártását. A vállalat kifejtette, hogy bevétele évről-évre csökken, így szükség volt a rosszul fogyó termékkategóriák lemorzsolására.

Assassin's Creed III - februárban jön az új DLC

A Ubisoft bejelentette, hogy február folyamán lát napvilágot az Assassin's Creed III Tyranny of King Washington DLC-jének első fejezete, a The Infamy. Ha rendelkezel season pass-szel, ingyen magadévá teheted.

The Last of Us demó a God of War: Ascensionhöz

A Sony bejelentette, hogy a God of War: Ascension-vásárlók mindenki másnál korábban megkapják a The Last of Us demóját. Azt még nem tudni pontosan, hogy mikor érkezik meg a kipróbálható verzió.

Metal Gear Rising - reggeli videóözön

Remélhetőleg minden érdeklődő kipróbálta már a Metal Gear Rising: Revengeance demóját. Ettől függetlenül a Konami három új gameplay-felvételt tett közzé Raiden főszereplésével, amely párizsi és zsömle mellé tökéletes.

Megmentenék a Homeworldöt

Egy független fejlesztőcsapat jelenleg is arra gyűjt, hogy megvehesse az elmúlt években feledésbe merült Homeworldöt a romokban heverő THQ-tól. Két hét van hátra a kampányból, egyelőre nem állnak túl jól a srácok.

Újabb trailert kapott az Injustice: Gods Among Us

Közhelyrengeteg dúsítja az Injustice: Gods Among Us új előzetesét, de hát a szuperhősök és ősellenségeik már csak ilyenek. Batman és Superman is felszólal a jó ügy érdekében, áprilisban aztán rajtatok a sor!

BioShock Infinite - traileren az előrendelői DLC

Extra letölthető tartalom a jussa azoknak, akik előre bizalmat szavaznak az Irrational Gamesnek: a BioShock Infinite előrendelői ingyen letölthetik majd az Industrial Revolution című DLC-t.