Hírarchívum - 2013. január

A Crytek menti meg a Darksiders II fejlesztőit

A német Crytek új stúdiót nyitott az Egyesült Államokban, Texasban néhány korábbi Vigil Games-alkalmazott kapott munkát és lehetőséget az újrakezdésre. Van új Crysis 3-videónk is.

Launch traileren a Hitman HD Trilogy

Megjelenés előtti előzetest kapott a Hitman HD Trilogy, a csomag pénteken jelenik a magyar boltok polcain. A kollekcióban három korábbi epizód kapott helyet, de az első rész kimaradt belőle.

A legfrissebb brit játékeladási toplista

Hiába érkezett meg a múlt héten a DmC: Devil May Cry PC-s változata, a játék lecsúszott az első helyről, és átadta azt a Call of Duty: Black Ops második részének. Az új Sims-kiegészítő nem került be az élbolyba.

Gears of War: Judgment - multis demó érkezik

Az Epic Games bejelentette, hogy kipróbálható változatot kap a Gears of War: Judgment, a játékosok az OverRun című új multiplayer módba vethetik bele magukat a játék amerikai megjelenés napján.

Beengedhetik a játékkonzolokat Kínába

Az állami hátszelű China Daily számolt be róla, hogy Kínában tizenkét év után eltörölhetik a játékkonzolok tilalmát. A hírre a Sony és a Nintendo részvényei is erősödtek, hatalmas piac nyílhat meg a konzolgyártók előtt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Január utolsó hete nem tartogat túl sok meglepetést játékmegjelenés szempontjából, szóval most még kimehetettek hóangyalt készíteni - utána úgy sem lesz túl sok időtök rá.

BioShock Infinite - mi történt Columbiával?

Columbia városát az 1893-as Kolumbuszi Világkiállításra készítették, mígnem a fanatikus Zachary Comstock irányításával a lebegő város elszakadt az Egyesült Államokból. De hová tűnt azóta?

CryEngine 3 - prezentáció az új képességekről

A Crytek nemrégiben rendezte meg a Crysis 3 Community Dayt, ahol terítékre került a shootert hajtó engine is. Az új prezentációból kiderül, hogy milyen új fícsöröknek örülhetünk amellett, hogy a moddereknek is kedveznek.

F1 2013 - videó a hivatalos bejelentés előtt

Bejelentés még nincs, de biztosra vesszük, hogy a Codemasters idén sem hagyja ki az aktuális Forma 1-es szezont feldolgozó videojátékot. A Caterham F1-csapat jóvoltából már most betekinthetünk az F1 2013-ba.

Launch traileren a Dead Space 3

Habár a Visceral horrorjátékának megjelenéséig még másfél hét van hátra, az EA elérkezettnek látta az időt arra, hogy megossza a Dead Space 3 launch trailerét. Ideje megfékezni a terrort!