Hírarchívum - 2013. január

Így toboroz fejlesztőket a Remedy

A Max Payne és az Alan Wake finn fejlesztőcsapata, a Remedy Entertainment egy barátságos videó keretében toboroz munkásembereket két bejelentetlen projektjéhez. Stúdiólátogatásra fel!

Killzone: Mercenary - az első részletek

A lengyel PSX Extreme magazin legfrissebb számában terebélyes előzetest olvashatunk a PlayStation Vitára készülő Killzone: Mercenaryről. A felszínre került legfrissebb információkból szemezgetünk most.

Februárban lesz a harmadik FIFA 13 Verseny

A jövő hónapban újabb megmérettetésen indulhatnak a FIFA 13-játékosok a No Relax bárban, egyéni és páros versenyeken vehetnek részt értékes nyeremények fejében. Nosza, tedd próbára a képességeidet!

Project C.A.R.S. - megvan a dátum

Vége a többéves huzavonának: a Slightly Mad Studios a hétvégén bejelentette a Project C.A.R.S. megjelenési dátumát. Az egyik leglátványosabb autós cím mind a négy platformon egyszerre jelenik meg.

Látnivalókon a God Eater 2

Három videó és egy raklapnyi screenshot érkezett a God Eater második részéből, ami várhatóan még idén megjelenik Japánban. Legnagyobb bánatunkra nyugati dátum még mindig nincsen.

Halo 4 - traileren a hetedik Spartan Ops-epizód

Hétfőn új epizóddal jelentkezik a Halo 4 Spartan Ops módja, a hetedik fejezetből pedig egy trailer is érkezett a hétvégére. Az előzetes nagyon rövid, de a rajongók fantáziáját biztosan megmozgatja majd.

Leépítések a PlayStation All-Stars fejlesztőinél

A kezdeti pletykákat a Sony is megerősítette, nemrégiben leépítések történtek a PlayStation All-Stars: Battle Royale-t tető alá hozó SuperBotnál. A PlayStation All-Stars maximális támogatottságot élvez.

Sly Cooper - rajzfilm az előzményekről

Nem kell már sokat várni a Sly Cooper: Thieves in Time megjelenésére, a rajongók viszont a hátralévő időben sem fognak unatkozni. Megérkezett ugyanis az a rajzfilm, ami a széria előzményeit meséli el.

Half-Life - most már Mac-re és Linuxra is

Noha a Steam még nem listázza, és a Valve sem jelentette be hivatalosan, állítólag már Mac-en és Linux alatt is tökéletesen játszható a Half-Life első része. Visszatérnek a klasszikusok?

Call of Duty: Black Ops II - forradalmi képek

Két nap múlva érkezik meg az Xbox Live-ra a Call of Duty: Black Ops II első DLC-je, ennek apropóján 10 screenshotot mutatunk nektek, amin a csomag új pályáit vehetitek szemügyre.