Hírarchívum - 2013. január

Aliens: Colonial Marines - seggberúgós előzetes

Ideje kicsit tombolnia a tesztoszteronnak! Az Aliens: Colonial Marines legújabb előzetese - a nyolcvanas évek vérbeli akciófilmjeinek szellemében - dúskál a keménykedős dumákban és az ádáz vérontásban.

DmC: Devil May Cry - februárban jön a Vergil-DLC

Rövid időn belül jó adag kiegészítőt kapunk az új Devil May Cryhoz, jönnek új kosztümök, és egy ingyenes játékmód is letölthető lesz, míg februárban Dante ikertestvérével akciózhatunk majd.

A Platinumot érdekelné a Darksiders

A Platinum Games vezetője megpendítette, hogy a japán csapatot érdekelné a Darksiders, igaz, ha meg is venné, ezzel a Vigil sorsa még mindig a levegőben lógna. A srácok állítólag brutális projekten dolgoztak.

A Take-Two úszott rá a WWE-jogokra?

A WWE-játékok sorsa egyelőre ismeretlen, annyi bizonyos, hogy a tegnapi THQ-aukció alkalmával nem esett szó a pankrátoros szériáról. Úgy hírlik, a Take-Two akar lecsapni a licencre.

Négy új képen a Splinter Cell: Blacklist

A visszaszámlálás elkezdődött: a terroristák folyamatosan támadják az Egyesült Államok érdekeltségébe tartozó bázisokat. 12 ellenséges csoport vár likvidálásra, melyek feketelistára kerültek. Sam Fisher újra akcióban!

Február végén jön a Deus Ex: Ikarosz-hatás

A jövő hónapban újabb videojáték vonatkozású regénnyel gazdagodhatnak az olvasók. A Fumax kiadó jóvoltából magyar nyelven élvezhetjük a Deus Ex: Ikarosz-hatást, mely a jól ismert cyberpunk világban játszódik.

Path of Exile - elindult a nyílt bétateszt

A független Grinding Gears Games akció-szerepjátéka kitárta kapuit, s várja a stílus után érdeklődőket. A Path of Exile-ban minden benne van, ami számít: gigantikus skillfa, random pályák, ranglista, globális PvP versenyek.

Videón a SW: The Old Republic új kiegészítője

A free-to-playre váltás nem jelenti azt a Star Wars: The Old Republic életében, hogy az expanziók áramlása megáll: tavasszal érkezik a The Rise of the Hutt Cartel, mely új területekre kalauzol el egy masszív kalandsor keretében.

Friss képeken a Pikmin 3

Az új Pikmin talán a Nintendo Wii U leginkább várt címe: a mókás RTS-nek megannyi rajongója van. Ezúttal a gülüszemű ellenségekre veszünk egy pillantást a friss screenshotok segítségével.

Először mozog a Dead Island: Riptide

Kilenc percen át mozog a trópusi zombihentelde, miután az IGN magazin elsőként tekinthette meg mozgásban a Dead Island: Riptide-ot. Menedékünk védelmén nagy hangsúly lesz - a felvételen erre is kitérnek.