Hírarchívum - 2013. január

Megvannak a THQ vevői

Hivatalosan is bejelentették, hogy a THQ stúdióit és játékait melyik kiadók vették át. A korábbi pletykák igazak voltak, átment a South Park is, de a Crytek és a Take-Two is beszállt a buliba. A Vigil hoppon maradt.

Crysis 3 - hamarosan indul a nyílt béta, új trailer

Jó hírrel szolgálhatunk a Crysis-hívők számára, a Crytek ugyanis nem csak az új előzetest adott ki a közelgő harmadik részből, de elkezdett felkészülni annak nyílt bétatesztjére is. Jelentkezzetek!

Resident Evil: Revelations - látnivalók az új portból

Adósak vagyunk még a Resident Evil: Revelations HD-gépekre készülő változatának látnivalóival, a minap tíz screenshot és egy trailer is érkezett a játékból. Rugalmas engine az MT Framework, az már tuti!

Videón a Bayonetta 2

A Platinum Games Wii U-s újdonságairól is kaptunk némi helyzetjelentést, nagy bánatunkra azonban a Bayonetta 2-ből még mindig nem láttunk gameplay jeleneteket. Azért új trailerünk van, és mozog a The Wonderful 101 is.

Két Zelda is készül Wii U-ra, jön az új Yoshi

A Nintendo Direct elsősorban az új játékbejelentésekről szólt, és ahogy azt korábban sejteni lehetett, a kiotóiak egy raklapnyi first-party címmel várják majd a rivális konzolgyártók next-gen fejlesztéseit.

Wii U-n is rajtrakész a Virtual Console

Több frissítés és újdonság is érkezik a Wii U-ra a közeljövőben, jelentette be a Nintendo ma délután. Tavasszal az új konzolon is elrajtolhat a Virtual Console szolgáltatás, és a Miiverse is fejlődik majd.

Egyszerűen Xbox lehet a Microsoft új konzolja

Újabb next-gen pletyka érkezett, ami egyfelől megerősít több korábbi híresztelést, másrészt új érdekességekkel is szolgál. Az új Xbox neve állítólag szimplán Xbox lesz, és jön a gamer Surface is hozzá. (Frissítve!)

Traileren a LEGO City: Undercover

Új előzetest kapott a LEGO City: Undercover, és a játékmenetre fókuszáló videó alapján a sandbox akciót kínáló legós anyag bizony egészen elborult lesz, még csirkével is repülhetünk benne!

Singularity - a Quantic Dream PS4-es játéka?

Úgy fest, kezd körvonalazódni, mi lehet a másik projekt, amin a Quantic Dream a Beyond: Two Souls mellett dolgozik: egy novemberi domain-regisztráció alapján PlayStation 4-re készülő játékkal van dolgunk.

Dragon’s Dogma: Dark Arisen - ajándék első rész?

Úgy látszik, a Capcom is beáll a sorba: a tegnapi Gears of War: Judgment-féle ajándékozás után a Dragon’s Dogma: Dark Arisen dobozában is megtaláljuk az első részt. Legalábbis Japánban biztosan. (Frissítve!)