Hírarchívum - 2013. október

Call of Duty: Strike Team - megjött Androidra is

Befutott a múlt hónapban bemutatkozott mobilos Call of Duty Android-változata is. A Strike Team egyszerre vonultat fel FPS- és stratégiai elemeket is, egy amerikai különleges egység élén vonulhatunk harcba.

Yaiba: Ninja Gaiden Z - rövid, de erőszakos trailer

Általában nem látom túl sok értelmét az ehhez hasonló rövid előzetesek közzétételének, de a Yaiba: Ninja Gaiden Z legújabb trailerét vétek lenne kihagyni - valószínűleg sokakat meg fog győzni!

Call of Duty: Ghosts - íme, az Extinction mód

Noha az Infinity Ward még nem mutatta be hivatalosan, néhány kép már kiszivárgott a Call of Duty: Ghosts Extinction módjáról, amiben földönkívüli idegenekkel kell majd felvennünk a harcot.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Két Nagyon Fontos Megjelenésünk is lesz a héten, elvégre a napokban érkezik a Battlefield és az Assassin's Creed negyedik része is. Lassan befordulunk a boltokba kerülő játékok szempontjából is kritikus ünnepi szezonba.

Mi az a Need for Speed: Millionaire?

Egy kukában landolt Need for Speed-epizód koncepciója. A Criterion Games fejese, Alex Ward több soha el nem készült projektjükről is lerántotta a leplet - ez volt köztük az egyik.

Jövőre jön az új Ouya

Ha minden jól megy, jövőre érkezik a második generációs Ouya, és az androidos konzol mögött álló cég vezérigazgatója szerint biztos, hogy a kontrollert át fogják alakítani.

Menetrendszerűen estek az Xbox 360-eladások

Közzétette a Microsoft az idei első pénzügyi negyedévének eredményeit: ahogy az várható volt, az Xbox One érkezése előtt menetrendszerűen csökkentek az előző generációs Xbox eladásai.

Age of Empires II: The Forgotten dátum

November elején válik letölthetővé az Age of Empires II rajongói modjából hivatalos kiegészítővé avanzsált The Forgotten. A futtatásához a második rész HD-kiadására lesz szükség.

PlayStation 4 - ez lesz az első rendszerfrissítésben

Ahogy például a Wii U rajtja sem volt zökkenőmentes, a PlayStation 4-tulajoknak is le kell majd rángatniuk egy rendszerfrissítést a vásárlás után - több funkció is csak a patch letöltése után fog működni.

Íme, a Golden Joystick Awards 2013 győztesei

Pénteken tartották meg a harmincegyedik Golden Joystick Awards díjátadót, ahol a játékosok dönthettek különböző kategóriákban arról, hogy melyek legyenek az elmúlt év legjobb játékai.