Hírarchívum - 2013. november

Csúszik a Raven’s Cry megjelenése

Az Octane Studios kalózos akció-kalandjáték már biztosan nem jelenik meg idén: a kiadó megerősítette, hogy a Karib-tenger térségében játszódó alkotás csak jövő tavasszal lát napvilágot. Négy új screenshotunk is van.

Jövőre jön a Sunset Overdrive

Az Insomniac Games Xbox One-exkluzív játéka, a Sunset Overdrive 2014-ben landol a boltok polcain - tudtuk meg az Xbox Wire híroldaltól. A következő évben sem maradunk játék nélkül a next-gen konzolon, ez tuti.

Ilyen az új Ferrari a Forza Motorsport 5-ben

Miután a Microsoft lepacsizott az olasz autógyárral, elsőként próbálhatják ki a Forza 5-tulajok a cég régóta várt új álomverdáját, a LaFerrari-t. Nem tudjuk megmondani, hogy vajon élőben néz ki jobban, vagy a játékban.

John Carmack lelépett az id Software-től

A programozó pápa lemondott az id Software-nél betöltött pozíciójáról és elhagyta a texasi céget. Ezentúl teljes egészében az Oculus Rift fejlesztésére koncentrál majd. Huszonként évet húzott le a cégnél.

Egymillió Xbox One talált gazdára egy nap alatt

A Microsoft bejelentette, hogy világszerte egymillió Xbox One-t adtak el 24 óra alatt. A konzol tegnap, azaz november 22-én került a boltokba, s kísértetiesen hasonló számokat produkált, mint a PlayStation 4.

VGX 2013: Trailer érkezik a The Witcher 3-ról

A CD Projekt RED megerősítette, hogy a december hetedikén megrendezésre kerülő VGX-en debütál majd a The Witcher 3: Wild Hunt legújabb gameplay előzetese. Addig egy rövidke teasernek örülhetünk.

Készül a LEGO: The Hobbit?

Gyakorlatilag 99 százalék, hogy LEGO-videojáték készül a Hobbit-filmek alapján, s ha már itt tartunk, akkor az építőkocka-készletek sem hiányozhatnak a szórásból. A multiplatform LEGO The Hobbit már jövőre megjelenhet.

Hivatalos: együtt is kapható lesz a PS4 és a Vita

Még karácsony előtt piacra dobja a Sony az Ultimate Bundle nevű csomagot, melyben egy PlayStation 4-et és a PS Vitát találunk. A szóvivő szerint ez a legjobb módja annak, hogy kiemeljék a két konzol közti kapcsolatot.

Bővített traileren az NBA 2K14

Lehetséges, hogy már a könyökötökön jön ki a next-gen NBA 2K14, de a 2K Sports nem lapult meg az Xbox One premierje kapcsán és előállt egy Momentous-előzetes vágatlan változatával. A legszebb kosárlabdás cím eddig.

2014-ben jöhet a Gran Turismo 7 PS4-re

Legalábbis a sorozatért felelős szakember, Kazunori Yamauchi szerint. A Polyphony Digital szakembere a Top Gear stábjának hintette el, hogy már jövőre megjelenthet a next-gen Gran Turismo. Bizony, ilyen hamar!