Hírarchívum - 2013. november

Quantum Break - négy másodperc játékmenet

Kivételesen nem elírásról van szó, tényleg egy négy másodperces montázst kaptunk a Remedy Xbox One-exkluzív játékáról. Teaserként is felfoghatjuk a december elején megrendezésre kerülő VGX-es látnivalókhoz.

Képeken a Yaiba: Ninja Gaiden Z

Huszonnégy képet kaptunk a Yaiba: Ninja Gaiden Z-ből, amelyek egyebek mellett néhány eddig nem látott zombitípusról is lerántják a leplet. Az összes látnivaló a galériánkban van, csekkoljátok!

Mobilon is játszható a Castle of Illusion

Elkészült a szeptemberben megjelent Castle of Illusion mobilos változata, a játék egyelőre kizárólag az Apple-kütyükön érhető el, ott viszont tíz dollárt, illetve kilenc eurót kérnek érte.

MGS V: Ground Zeroes - extra az xboxosoknak

Bár az Xbox One hivatalos launch partyján nem voltak bejelentések, egy kisebb meglepetés azért így is várta az Xbox-hívőket: kiderült, hogy a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes Xboxon is kap exkluzív tartalmat.

Crash Bandicoot - vissza a Sonyhoz?

Hallottunk már ugyan vad pletykákat arról, hogy a Sony visszavásárolná a Crash Bandicoot-jogokat, most viszont felettébb gyanússá vált a dolog: hirtelen minden Crash-anyag eltűnt az Activision oldalairól.

Game of Thrones-játékon dolgozik a Telltale?

Noha a Game of Thrones óriási népszerűségnek örvend, említésre méltó játék nem készült még belőle - viszont mindez megváltozhat, ha a Telltale Games tényleg feldolgozza a címet.

Boltokban az Xbox One

A generációváltás befejeződött, mától kapható az Xbox One tizenhárom országban. Zombik, római légiósok és sportkocsik mindenhol - látnivalókat gyűjtöttünk a launch körüli felhajtásról.

Frissítve: Mobilra vált a Ninja Theory?

Bár a jelenlegi információink szerint a Ninja Theory párhuzamosan dolgozik mobilos és konzolos projekteken, állítólag a csapat társalapítója azt mondta, hogy a jövőben teljes mértékben mobilra váltanak majd.

Plants vs. Zombies: Garden Warfare dátum

Februárban jelenik meg a Plants vs. Zombies: Garden Warfare - erősítette meg az Electronic Arts. A Frostbite 3 engine-nel hajtott őrült shooterről pluszban egy friss gameplay videót is megtekinthettek.

Interaktív térképen a TESO világa

Ha kíváncsi vagy a The Elder Scrolls Online bejárható világára, akkor bizonyára jó néven veszed, hogy a hivatalos oldalon egy interaktív térképet találsz Tamrielről. Megannyi háttérinfóval és képpel megspékelve.