Hírarchívum - 2013. március

GDC 2013: Next-gen technológia Activision módra

Az Activision sem ül ölbe tett kézzel a next-genre várva, az idei GDC-n végre lehullt a lepel a kiadó saját fejlesztésű technológiájáról. A techdemó az élethű arcokra koncentrál - ilyenek lesznek az új Call of Dutyban is?

GDC 2013: Újabb részletek a PlayStation 4-ről

A San Francisco-i rendezvény kapcsán a Sony elhintett pár apróságot a PlayStation 4 közösségi funkcióiról, illetve a felhasználói felület sajátosságairól. Ideje megbarátkozni a gondolattal: a magányos játék korának vége.

Filmes traileren a Warface

A Crytek FPS-e a csúcskategóriás játékok élményét honosítja meg a free-to-play címek piacán. A játékmenetről már számos videó tanúskodik, lássunk egy CG-filmecskét! Heroikus harc jön, nem kevés drámával.

GDC 2013: The Wolf Among Us - a Telltale új játéka

Ahogy azt már korábban is tudtuk, hogy a Telltale Games játékot készít a Bill Willingham nevéhez fűződő Fables-képregénysorozat alapján: az epizodikus kalandjáték The Wolf Among Us címen fut, és idén nyáron érkezik.

GDC 2013: Lezajlott a rendezvény díjátadója

Befejezték a GDC Awardsot, a konferencia díjait a szakma ítészei ítéltek oda a legjobb játékoknak. Ahogy azt sejteni lehetett, a Journey ezen a díjátadón is tarolt, nagy meglepetések nem születtek. Lássuk a nyertesek listáját!

GDC 2013: Előzetesen a Broken Age

A Double Fine a Game Developers Converence díjkiosztóján mutatta be legújabb kalandjátéka első trailerét. A Broken Age története szerint egy fiú és egy lány párhuzamosan éli a maga életét, de sorsuk mégis hasonló.

GDC 2013: The Phantom Pain = Metal Gear Solid 5

Ahogy azt sejteni lehetett, a The Phantom Pain valójában a Metal Gear Solid ötödik részét takarja, de ami még érdekesebb, hogy a Ground Zeroes sem különálló projekt. A játékot az imént jelentették be, trailerünk is van róla.

GDC 2013: Városrombolás NVIDIA módra

Jó szokásához híven az NVIDIA hozott magával techdemót a Game Developers Conference-re is, most éppen egy városrombolós videót tett közzé, amiben.. nos, lerombolnak egy várost.

GDC 2013: GRID 2-látnivalók érkeztek

Egy trailert és néhány screenshotot tudunk mutatni a GRID 2-ből: ezúttal néhány európai pálya kerül terítékre, kapunk egy kis csapatbemutatót, és négy verdáról is lehull a lepel.

GDC 2013: Jön az All Points Bulletin: Vendetta

Az All Points Bulletinnek közel sem ment olyan jól a sora, mint azt a készítők eredetileg eltervezték, de a free-to-play változat köszöni, jól van, sőt a fejlesztők rövidesen egy multiplayer FPS-t is kiadnak a cím alatt.