Hírarchívum - 2013. március

GDC 2013: PlayStation Vitára költözik a Worms

A Game Developers Conference vezérplatformja eddig a PlayStation 4 és a PlayStation Vita, csak úgy záporoznak a bejelentések a két konzolra - tegyük hozzá rögtön, hogy a Sonynak szüksége is van rájuk.

GDC 2013: Ma már kevés AAA-játéknak van hely

Jade Raymond, a Ubisoft torontói stúdiójának vezetője szerint a free-to-play játékok elterjedése miatt ma már nagyjából évi 10 tripla A-s játéknak jut hely a piacon, ezeknek viszont tökéletesnek kell lenniük.

Lemondott a Square Enix elnöke

A Square Enix módosította az aktuális pénzügyi évével kapcsolatos várakozásait, emellett figyelmeztette a befektetőit, hogy rendkívüli veszteségekre kell számítani. A kiadó elnöke lemondott.

GDC 2013: Látnivalókon az új PixelJunk

Az új PixelJunkot még tavaly jelentette be a Q-Games, és a japánok nem kis meglepetést okoztak, mikor célplatformként kizárólag a PC-t jelölték meg. Mára végleges címet kapott a játék, és látnivalók is érkeztek belőle.

GDC 2013: Videón az új CryEngine 3-as játékok

Masszív techdemó látott napvilágot az idei GDC-n. A képsorok azokra a közelgő játékokra vannak kihegyezve, amikhez a CryEngine 3-at licencelték. Burjánzó természet, nyüzsgő város és csodás fantasy világok a képernyőn!

GDC 2013: Megvan a Puppeteer dátuma

Hősünket, Kutarót bábbá változtatja a gonosz Moon Bear King, hogy aztán lefejezze. Hősünk menekülőre fogja, többféle fejet zsákmányol a kaland során, amely egy kifordult bábelőadáshoz hasonlít. Van megjelenési dátumunk.

GDC 2013: Az indie fejlesztők felé nyit a Sony

Még csak a Game Developers Conference első napján vagyunk túl, a japán vállalat máris két kézzel szórja a bejelentéseket. Szám szerint 25 címmel készült a Sony, és érezhetően a független fejlesztők felé nyit.

GDC 2013: SWTOR: Rise of the Hutt Cartel dátum

A BioWare felfedte a Star Wars: The Old Republic első nagyobb expanziójának megjelenési dátumát a San Franciscóban megrendezett GDC-n. Kevesebb mint egy hónap múlva leszámolhatunk a Hutt-kartellel.

GDC 2013: PS4-re is jön a Blacklight: Retribution

A korábban PC-re megjelent Blacklight: Retribution PlayStation 4-en is tiszteletét teszi - erősítette meg tegnap a Sony. A Zombie Studios alkotása itt is free-to-play elven működik majd.

GDC 2013: Bejelentették az új Primal Carnage-t

Érkezik a Primal Carnage: Genesis, amely PlayStation 4-en teszi tiszteletét - jelentette be a Sony az idei GDC-n. A PC-s Primal Carnage-dzsel ellentétben, a játék nem csapatalapú multira lesz kihegyezve, hanem single playerre.