Hírarchívum - 2013. március

GDC 2013: Brutális Unreal Engine 4 techdemó

Elképesztő négy perc vár azokra, akik megnézik az Unreal Engine 4 GDC-s techdemóját. Az újgenerációs motor impresszív látványa mellett, az Epic odafigyelt a rendezésre is, ami külön jót tett a kisfilmnek.

GDC 2013: PC-n terjeszkedik a Miiverse

Ahogy arra számítani lehetett, a Nintendo durván egy hónap múlva PC-ről és mobileszközökről is hozzáférhetővé teszi a Wii U közösségi rendszerét, a Miiverse-t. A szolgáltatás nem sokkal később 3DS-en is elrajtol.

Egyre biztosabb, hogy jön a Ride to Hell

A nyitott világú motoros címről egyre többet hallunk mostanság, pedig azt hittük, hogy a 2008-ban bejelentett alkotás végleg elkerüli a meghajtóinkat. Ezúttal az achievementek listája szivárgott ki.

Képeken a Grasshopper Manufacture új játéka

Természetesen nem a Killer is Deadről van szó, hanem az azutáni projektről. Suda 51 csapata termékeny: az már biztosnak tűnik, hogy a harcra hegyeződik ki a következő alkotás, s a kardok sem maradhatnak el.

GDC 2013: Japánban játszódott volna a Dishonored

Az Arkane Studios két kiválósága előadást tartott az idei Game Developers Conference-en, ahol kifejtették, hogy a Dishonored eredetileg a középkori Japánban játszódott volna, s csak később kapott londoni beütést.

A jövő héten jön az Injustice demója

Megannyi látnivaló után végre kézzel fogható formában tesztelhetjük le a NetherRealm legújabb bunyós címét. Az Injustice: God Among Us demója a jövő hét folyamán jelenik meg Xbox Live-on és PSN-en.

GDC 2013: Látnivalókon a Destiny

Az ígéreteknek megfelelően az idei GDC-n előadást tartottak a Bungie illetékesei, és regéltek egy sort következő játékuk világának születéséről. Egy animációs munkákat taglaló videó, illetve egy rakat pazar artwork érkezett.

Thief - befutott az első teaser trailer

A rajongók összedörzsölhetik a kezüket: Garrett új kalandja mozgásban is bemutatkozik április másodikán. Addig egy alig félperces teaserrel kell beérnetek az Eidos Montreal játékából. Több, mint a semmi.

GDC 2013: Free-to-play Total War készül

A Creative Assembly a Game Developers Conference falai között mutatta be az új Total War-játékot: a mellékágnak szánt Total War: Arena az ígéretek szerint átmenetet képez a MOBA- és az MMO-játékok között.

Jövő héten rajtol a Company of Heroes 2 bétája

A Relic Entertainment bejelentette, hogy április elején rajtol a Company of Heroes 2 bétatesztje, amit először az előrendelők érhetnek el. Multi és skirmish is lesz benne, és hat pályát próbálhatunk majd ki.