Hírarchívum - 2013. március

Friss képeken a Killer is Dead

A Grasshooper Manufacture nyáron érkező új játékából most egy halom látnivalóval szolgálhatunk. A Killer is Dead főszereplője egy Mondo Zappa nevű illető, aki kardjával és többfunkciós végtagjával száll szembe a rosszfiúkkal.

GDC 2013: Primal Carnage: Genesis - új trailer

Ahogy arról már beszámoltunk, érkezik az új Primal Carnage, amely a sztorimódra koncentrál majd, és epizodikus ütemtervben jelenik meg PS4-re és PC-re. Ma befutott a második előzetes is.

GDC 2013: Unreal Engine 4 csak next-gen gépekre

Az Epic Games alapítója, Mark Rein tegnap megerősítette, hogy az Unreal Engine 4-es játékokat csak next-gen platformokon élvezhetjük. A technológia kihagyja a PS3-at, az Xbox 360-at és a Wii U-t is.

GDC 2013: Remekül startolt az új Tomb Raider

A Crystal Dynamics fejese, Darrell Gallagher elmondta, hogy az új Tomb Raider a frencsájz történetének legjobb startját mutatta be - mármint az eladásokat tekintve. A reboot abszolút siker, jöhet a folytatás.

GDC 2013: Techdemón a Fox Engine

Hideo Kojima és brigádja már régóta kalapálja a következő generációs játékmotorját, a Fox Engine-t, amely a két Metal Gear Solid 5-öt is hajtja. A technológia látványos prezentációját most mi is megcsodálhatjuk.

Battlefield 4 - érkezik a Drone Strike DLC

A DICE soron következő háborús shootere esetében sem maradnak az előrendelők bónusz tartalom nélkül. Ahogy azt a fejlesztők is megerősítették, jön a Drone Strike Expansion Pack, melyben robotrepülőket is irányíthatunk.

GDC 2013: Mégis két Metal Gear Solid készül

Frissítve: Hideo Kojima ugyan azt mondta a napokban, hogy a The Phantom Pain és a Metal Gear Solid: Ground Zeroes egy és ugyanaz a játék, a Konami mára helyesbített: két különböző címről van szó.

GDC 2013: Diablo III - károsak az aukciós házak

Károsak a Diablo III aukciós házai, ezt maga Jay Wilson mondta, aki korábban a játék direktori szerepét töltötte be. Wilson szerint ha tehetnék, kivennék a játékból őket, de ennek kivitelezése nem olyan egyszerű.

GDC 2013: Mozgásban a Space Hulk

Negyedórás gameplay felvétel érkezett a Space Hulkról. Mint ismert, a Full Control csapata dolgozza fel a Warhammer 40.000 univerzumában játszódó táblás játékot - hogy miként, az a videóból kiderül.

GDC 2013: Leisure Suit Larry remake májusban

A Replay Games a GDC falai között árulta el, hogy májusban jelenhet meg a Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards felújított változata, ezen felül kiderült, hogy egy free-to-play kaszinójáték is készül a témában.