Hírarchívum - 2013. március

Far Cry-pletykák: mozgolódik a Ubisoft

Kiszivárgott a több alkalommal is emlegetett Far Cry 3: Blood Dragon achievement-listája, és Dél-Koreában már a Far Cry Classic nevű akármit is bemutatták a helyi korhatár-besorolásért felelős szervezetnek.

Így gyorsul fel a Nintendo Wii U

Áprilisban rendszerfrissítés érkezik a Wii U-hoz, ami a Nintendo ígéretei szerint alaposan felgyorsítja az operációs rendszert. Hogy mennyire, az a most kiadott szemléltető videóból kiderül...

GDC 2013: DARK-előzetes a konferenciáról

A GDC-re időzítette a Kalypso is a DARK legújabb előzetesét, a kifejezetten gameplay jelenetekre koncentráló trailerben minden előkerül, ami a nyáron megjelenő játék alappillére lesz.

GDC 2013: Gameplay az új Age of Wondersről

Az Age of Wonders harmadik része gőzerővel készül, a játékot pedig a GDC-n is bőszen mutogatja a Triumph Studios. Az új gameplay videó a birodalomépítést és a harcot is megörökíti.

GDC 2013: iOS-re is elkészül az Injustice?

Állítólag a Game Developers Conference falai között már megmutatták az Injustice: Gods Among Us iOS-re átírt változatát, jóllehet a hivatalos bejelentés még nem történt meg. A NetherRealm fejleszti a portot is.

GDC 2013: Képeken a Grand Theft Auto V

Délutánra tíz új screenshot esett be a GTA ötödik részéről, és bár a Rockstar nem fűzött túl sok kommentárt a képekhez, azt hiszem, a legtöbb rajongót ez most a legkevésbé sem érdekli.

GDC 2013: Tudnivalók a PS Vitás Limbóról

Az Game Developers Conference-en a Playdead vezérigazgatója, Dino Patti elmondta, hogy a Limbo PlayStation Vitás változatában nem lesz érintőképernyős irányítás, és a port teljesen megegyezik a többi verzióval.

Kulisszák mögött a Brothers: A Tale of Two Sons

Josef Fares filmrendező szerint a Brothers: A Tale of Two Sons olyan, mint egy tündérmese. Ennek alapján a fejlesztés elsődleges célja az volt, hogy a játékos úgy érezze, hogy tényleg egy mesebeli történet részese.

GDC 2013: Red Orchestra 2: Rising Storm trailer

A Tripwire Interactive rendíthetetlenül uralja a realisztikus második világháborús FPS-ek piacát, mondjuk konkurencia hiányában ez érhető is. Új előzetest kaptunk a Red Orchestra 2 standalone kiegészítőjéről.

Thief - nem kötelező a fókuszt használni

A régivonalas rajongók megnyugodhatnak: az Eidos Montreal fejese elhintette, hogy Garrett fókuszának használata játékosfüggő, ha nem akarunk felesleges könnyítést használni, lelkünk rajta.