Hírarchívum - 2013. március

GDC 2013: Jön a Magicka: Wizard Wars

A 2011 elején megjelent izometrikus nézetű szerepjáték, a Magicka folytatást kap Wizard Wars alcímmel. Varázslóink ismét az elementális mágiára támaszkodnak az új részben, amely a multiplayerre koncentrál.

The Big Blue - jön az Ecco the Dolphin utódja

Te is imádtad a dreamcastes idők egyik legjobb játékát, a magyar fejlesztésű Ecco the Dolphint? Nos, örömmel jelentjük, hogy már készül a szellemi folytatás az eredeti fejlesztőgárdánál, akik a Kickstarterre vitték a projektet.

GDC 2013: Rain - befutott az első előzetes

A Sony Japan legújabb alkotását végre mozgásban is megcsodálhatjuk. A Rainben egy szellemalakban bóklászó hőst irányítunk, akit csak a zuhogó esőben láthatunk. Szokatlan tálalású lopakodós platformjátékkal van dolgunk.

Assassin's Creed IV - a gyűjtői kiadások tartalma

A Ubisoft Montreal új nyitott világú játéka tegnap megkapta az első gameplay trailert, most pedig fény derült a gyűjtői kiadások tartalmára is. Négyféle grandiózus csomag érkezik az Assassin's Creed IV: Black Flaghez.

BioShock Infinite - trailer a megjelenés mellé

A kétkedők és a rajongók megnyugodhatnak: a BioShock Infinite minden idők egyik legjobb kritikai fogadtatású játékát takarja: 96 százalékon áll a Metacriticen. A cím ma végre megjelent, itt a launch trailer.

Dátumot kapott a Marvel Heroes

A Gazillion Entertainment Marvel Heroes-dátummal készült mára, a tervek szerint június 4-én rajtolhat el a szuperhősös MMORPG végleges változata. Aki fizet, hamarabb eshet neki.

Gameplay traileren az Assassin's Creed IV

Edward Kenway tengerészként kezdte, aztán kalóznak állt. Ügyességének és vakmerőségének köszönhetően könnyedén lépkedett előre a ranglétrán, mígnem meg nem ismerte az orgyilkosok testvériségét.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten akad majd bőven játékmegjelenés, örüljünk neki, ha már úgyis a húsvét meg a tavaszi szünet felé vettük az irányt. Lesz BioShock, Army of Two, LEGO City, Slender, Sly Cooper és Luigi's Mansion is.

Élen nyitott az új Gears of War a brit toplistán

Noha negyedannyit vittek belőle haza, mint a Gears of War 3-ból anno, a Judgment lett az Egyesült Királyság legkeresettebb játéka a múlt héten. Számított a márkanév, szépen nyitott az új Walking Dead-játék is.

MOBA készül a DC-képregények alapján

A MOBA az új második világháborús stratégia, csak úgy záporoznak a műfaj követőiről szóló bejelentések. A Guardians of Middle-Earth után megint a Warner Bros. száll ringbe, igaz, most képregényes feldolgozással.