Hírarchívum - 2013. június

A Nordic Gamesnél landolt a Desperados is

A Nordic Games dögkeselyűként csapott le a csődbe ment THQ parlagon heverő címeire, most pedig az Atari amerikai részlegének két márkáját, a Desperadost és a Silvert happolta el mások elől.

Holnaptól élesedik a Steam kártyajátéka

A Steam-féle Trading Cards rendszer ugyan már néhány héttel ezelőtt bemutatkozott, holnaptól viszont kilép a bétafázisból, mindenki számára elérhetővé válik, és elkezd alaposan kibővülni.

A Naughty Dog lenyúlta Ellen Page képmását?

A népszerű színésznőnek, Ellen Page-nek nem tetszik a The Last of Us, mivel elmondása szerint a készítők egyszerűen lenyúlták az arcmását Ellie megformálásához. Ami nem lenne baj, de ott van ugye a Beyond: Two Souls.

Még egy trailer a Killer is Deadről

Ha azt vesszük, hogy augusztus végén startol el a Killer is Dead, de a Grasshopper Manufacture megállás nélkül ontja magából a látnivalókat, akkor még számos ehhez hasonló elborult képsornak örülhetnünk.

Star Citizen - káprázatos űrhajó-mustra

A Roberts Space Industries kitett magáért, s egy látványos kamureklámmal prezentálja a Star Citizen látványvilágát. Az alábbiakban a 300-as sorozatú űrhajókat ismerheted meg.

Monster Hunter Online - itt a második előzetes

Hamarosan elstartolt a Monster Hunter Online, amely nem csak azért érdekes, mert egy free-to-play MMO a CryEngine 3-mal, hanem azért mert ez lesz a frencsájz első darabja számítógépeken.

A Microsoft 700 millió dollárt költ felhőre

A redmondi cégóriás megerősítette, hogy 700 milliós beruházásba kezdett az Iowa államban található Des Moines városában. A létesítmény célja az, hogy kiszolgálja a Microsoft cloud-szolgáltatását és a növekvő Xbox Live-ot.

Diablo III - ilyen lesz a négyfős co-op konzolon

Sok kis ember kis helyen is elfér, pontosabban egyetlen képernyőn. A Diablo III PS3-as és Xbox 360-as verziójában egyszerre négyen harcolhatunk a gonosz talpnyalói ellen. Lássuk mozgásban is!

Blogszerkesztőt keres a Gamekapocs

Ennek is eljött az ideje, bővítenünk kell a csapatot! Elképesztően sok blogbejegyzést írtok, ráadásul szép számmal akad közöttük minőségi munka, mi pedig mindenképpen azt szeretnénk, ha ezek nyomot hagynának GK-n.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Minden egyes alkalommal, mikor leírom, hogy "most már tényleg itt az uborkaszezon", hülyét csinálok magamból, mert a kiadók a következő héten úgyis rám cáfolnak: a napokban is rengeteg új megjelenés lesz.