Hírarchívum - 2013. június

Gran Turismo 6 - trailer az előrendelőknek

Te mit kezdenél egymillió dollárral? Pontosan ennyi ingame kreditet kapsz, ha már most előrendeled a Polyphony Digital autószimulátorát, pluszban a grátisz verdákról sem kell lemondanod. De beszéljen inkább a videó!

Pszichopata főellenségek a Dead Rising 3-ban?

Egy névtelen forrás design-dokumentumokat nyújtott át a Siliconera magazinnak, így fény derült a Dead Rising 3 néhány főellenségére. Ne csak szimpla nagyobbacska zombikra gondoljunk, annál bonyolultabb karakterekre!

Girl Fight - úton a letölthető cicaharc

Oké, bögyös leányzóknak mi sem mondtunk ellent, s szívesen ki is próbálnánk a Kung Fu Factory új játékát is, ha nem lenne ott a Dead or Alive. A Girl Fightban csajok püfölik egymást pépesre, mert az jó.

Itt a WWE 2K14 első trailere

Ki más kapná a főszerepet a 2K Sportsnál landolt WWE-játék első előzetesében, mint Dwayne "The Rock" Johnson, aki mostanság a színészmesterségnek hódol. Egyébként Szikla úr van a borítón is.

Mobilokra költözik az Age of Empires

Először pletykaszinten merült fel, hogy a Microsoft mobilokra is kihozná néhány címét, és nem sokkal később meg is erősítették az Age of Empires átiratát. Ja, és nem feltétlenül kell hozzá Windows Phone.

Elindult az OZombie Kickstarter-kampánya

American McGee újra megpróbálkozik az Óz-történetek feldolgozásával, az OZombie Kickstarter-kampánya a minap rajtolt el. Ezzel párhuzamosan az új Alice-játék sorsa bizonytalanná vált.

Íme, az első kép Daniel Vavra új RPG-jéből

Emlékeztek még a decemberben bemutatott next-gen szerepjátékra? A Mafiáról ismert Daniel Vavra és csapata kiadta az első screenshotot az egyelőre névtelen, de attól még remekül festő projektről.

Battlefield 4 - ezt tudja a Frostbite 3

Az új Battlefield 4-videó nem tartogat túl sok újdonságot azoknak, akik megnézték a korábbi trailereket és gameplay felvételeket, viszont kiválóan összeszedi, hogy mi mindent tud a Frostbite 3 motor.

Megjelent a Deadpool-játék, itt a launch trailer

Mától kapható a Deadpool főszereplésével készült játék, ennek apropóján befutott a launch trailere is, amiből csak úgy árad a nettó idiotizmus. Persze Deadpoolt éppen ezért szeretjük, nem igaz?

2,5 millió példány ment el a Mirror's Edge-ből

Az EA szerint 2,5 millió példányt adtak el az eredeti Mirror's Edge-ből, és bár mindig akartak új részt csinálni hozzá, hosszas kísérletezés után olyan koncepciót álmodtak meg, ami csak next-gen konzolokon működik.