Hírarchívum - 2013. július

Blogajánló: Rozsomák, kézikonzol, póker

Riadó! Hőségriadó! Olyan meleg van, hogy ezt csak két helyen lehet kibírni: vagy vízpart mellett vagy pedig egy hűs szobában. A Gamekapocs e heti blogajánlója következik, kattintsatok!

Nem vesznek játékot az Ouya-tulajok

A számok is azt bizonyítják, hogy viszonylag keveset költenek játékra az Ouya-tulajdonosok, de a konzol mögött álló cég vezérigazgatója szerint az eladások így is jobbak, mint amire számítottak.

Az Xbox 360 is nyitottabb lehet

A pletykák szerint nemcsak az Xbox One, hanem az Xbox 360 esetében is engedélyezné a Microsoft a független fejlesztőknek, hogy saját maguk adják ki a játékaikat az Xbox Live-on.

Leállították a Fez 2 fejlesztését

Mégsem készül el a Fez 2, és bár a váratlan bejelentés pontos okát nem ismerjük, egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy a játékot készítő Phil Fish sértődöttsége áll a dolog hátterében.

Fejlesztői naplón a Plants vs. Zombies 2

A PopCap semmi eget-rengető dolgot nem csinál, csak tökélyre fejleszti az eddig is jól működő receptet. Számos növény, bamba zombi és látványos helyszíneken zajlik a tower defense móka.

Csúszik a Kinect Sports Rivals megjelenése

A Kinect Sports Rivals többé már nem Xbox One-nyitócím, a Rare első next-gen játéka lekési a konzolpremiert és várhatóan 2014 tavaszán kerül a boltok polcaira. Aki a Kinect előtt akar sportolni, várnia kell.

The Bureau - Cole ügynök és a hajsza

Már megijedtünk, hogy két napig elmarad a szokásos élőszereplős anyag a The Bureau: XCOM Declassifiedről, szerencsére a kiadó idejében lépett. A főszereplő továbbra is Ennis Cole, aki egy rejtélyes idegent üldöz.

Puppeteer - mi ez a nagy fejetlenség?

Semmi különös, csupán a Puppeteer gyűjthető bábfejeiről esik szó a legújabb előzetesben. Minden fej különböző speciális képességekkel látja el hősünket, ezek variációival egyedi játékélményben lehet részünk.

GC 2013: Megvannak a konferenciák dátumai

Mindkét nagy konzolgyártó, a Sony és a Microsoft sajtótájékoztatót tart az augusztusi GameComon, Kölnben. Az időpontok már ismertek: az biztos, hogy államalapításunk ünnepén nem a tűzijátékot nézzük.

GRID 2 - visszatér a Demolition Derby

A Codemasters autós játékának DLC-áradata nem áll meg, de legalább meghallgatták a rajongók visszajelzéseit. Egy ingyenes kiegészítő formájában visszatér a Demolition Derby, de kapunk még autókat és új pályákat is.