Hírarchívum - 2013. július

Mobiljátékokat ad ki a Facebook

A legnagyobb közösségi oldal bejelentette, hogy ezentúl mobiljátékot kiadásával is foglalkozni fog. A vállalat ugyan nem finanszíroz, nem fejleszt, csak forgalmazói szerepkört tölt be - főleg a kis fejlesztők produktumaival foglalkozik.

Watch Dogs - traileren Aisha Tyler

A legújabb előzetesben a Ubisoft saját szóvivője, a bájos Aisha Tyler kapja a főszerepet. A modell saját bevallása szerint vérbeli gamer, ő vezeti a franciák E3-as konferenciáit is - a játékban potenciális áldozatként tetszeleg.

Itt az új Razer Naga

Megérkezett a Razer Naga egér legújabb kiadása, ami az ígéretek szerint mind használhatóság, mind ergonómia terén felülmúlja az elődjét. Egy MMO konfigurátort is adnak mellé.

Képeken a PC-s Castlevania: Lords of Shadow

Tizenhárom screenshotot zsebeltünk be a Castlevania: Lords of Shadow PC-s változatáról, ráadásként pedig egy bónusz jó hírrel is szolgálhatunk a türelmetlenül várakozó játékosok számára.

BioShock Infinite - vissza a Rapture-be

Az Irrational Games a minap bemutatta a BioShock Infinite DLC-it, amik közül kettő meglepetésre a Rapture-ben játszódik majd. Az első csomagot már most letölthetjük.

Mégsem szűnik meg a Digital Reality

A korábbi hírekkel ellentétben nem zárt be a Digital Reality, és a cég mögött álló Docler is kitart, a csapat közleménye szerint "csak" az új Imperium Galactica fejlesztését állították le.

Készül az új Mortal Kombat?

A Mortal Kombat: Legacy producere nem tudta megállni, hogy ne kotyogjon el ezt-azt a Mortal Kombat jövőjéről: elárulta, hogy készül az új Mortal Kombat, ami ráadásul az új filmmel együtt érkezhet majd meg.

Men of War: Assault Squad 2 bejelentés

Folytatást kap a Men of War önállóan is futtatható kiegészítőjeként bemutatkozott Men of War: Assault Squad. A második világháborús RTS nem vállal túl sokat: fejleszt és bővít, de csak mértékkel.

Splinter Cell: Blacklist - mozog a Spies vs. Mercs

A Ubisoft most bevezet minket a Spies vs. Mercs többjátékos üzemmód rejtelmeibe, azon belül is a kémek szemszögéből csodálhatjuk meg az eseményeket - fejlesztői kommentárral megspékelve.

Egy hónapot késik a Tearaway

A Media Molecule bejelentette, hogy a PlayStation Vitára érkező Tearaway mégsem jelenik meg október közepén, hanem csak egy hónappal később. Az ok: még több időre van szükség a játék tökéletesítéséhez.