Hírarchívum - 2013. július

PlayStation 4 - ingyenes lesz a party chat

A Sony PlayStation Access műsorában megerősítették, hogy a party chat ingyenes lesz mindenki számára, nem szükséges hozzá PS Plus-előfizetés. Sőt mi több, akár 2000 barátot vehetünk fel a listánkra.

Assassin's Creed IV - látnivalókon a multiplayer

Az Assassin's Creed IV: Black Flag többjátékos módját a bukaresti székhelyi Ubisoft Annecy követi el, a VG247 jóvoltából mozgóképes formában bemutatkozott a megújult Wolfpack mód, illetve egy rakat képünk is van.

Egy tucat új képen a Grand Theft Auto V

Jól indul a nap: a Rockstar Games jóvoltából tizenkét látványos screenshot érkezett a Grand Theft Auto V-ről, melyen némi bázisugrás, helikopteres harc, azaz hőseink mindennapjai mutatkoznak be.

Traileren a IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad

Jövőre visszatér az IL-2 Sturmovik-sorozat, noha nem konzolra, hanem oda, ahová mindig is tartozott: PC-re. A sztálingrádi csatát feldolgozó repülőszimulátor előzetest kapott, illetve elindult az előrendelés is.

Mobilokra jön a Thor 2 játékadaptációja

Végre a fejlesztők is tudják, hogy nem éri meg teljes árú konzolos adaptációt erőltetni egy-egy mozifilm alapján. A World War Z és a Man of Steel után a Thor 2 játékadaptációja is mobilokon lát napvilágot.

Itt az NVIDIA CloudLight techdemója

Az NVIDIA CloudLight technológiája lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy valós idejű fényhatásokat építsenek be a játékaiba a felhő segítségével. Magyarán, ha internetünk van jobb fényeffekteknek örülhetünk.

The Order: 1886 - ezt tudja a next-gen motor

A PlayStation 4-re érkező The Order: 1886-ról érkezett némi next-gen matéria néhány kép egy egy techdemó formájában. Az anyag a múlthéten Kaliforniában megrendezett Siggraph 2013 konferenciáról származik.

Jön a letölthető Eternal Darkness?

A Nintendo új Eternal Darkness védjegyet regisztrált, ami most már specifikusan, letölthető játékokhoz is használható. A találgatások szerint végre jöhetnek a letölthető GameCube-játékok a Wii U-ra.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kijelenthetjük, hogy ezt a hetet a PC viszi el játékmegjelenések terén, jóllehet ezúttal a letöltőhálózatok kínálatára leszünk kénytelenek támaszkodni. Mutatjuk, miből válogathattok!

Már a Minecraft vezeti a brit toplistát

Hat hétig tartott a The Last of Us uralma, most az Xbox 360-as Minecraft vetett neki véget. Igaz, megtehette volna a frissen megjelent Pikmin 3 is, de Notch játékával még ő sem tudta felvenni a versenyt.